SDM diyeti nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. SDM diyeti nasıl yapılır?
  2. SDM 14 ne işe yarar?
  3. SDM 14 ödem atıcı nedir?
  4. K Line Unicomplex plus ne ise yarar?
  5. SDM Kalibra nedir?
  6. K Line DHA Vita ne işe yarar?

SDM diyeti nasıl yapılır?

Yüksek protein içeren bir diyet türü olduğu için açlık ve halsizlik hissetmeden diyetinizi yapmanız sağlanıyor. SDM diyetinde yağ yakımını destekleyici besinlerin tüketimine ağırlık verilmektedir. Gün içerisinde şekersiz içeceklerin içilmesinde bir sakınca yoktur. Kahve tüketimi ise günde 2 defayı geçmemelidir.

SDM 14 ne işe yarar?

SDM14, yeşil çay ve guarana ekstresi içeren takviye edici bir gıdadır ve içeriğindeki 10 özel bitki sayesinde kısa sürede zayıflama diyetlerinde, adet döneminde, seyahatlerde, hareketsizlik ve stresli dönemlerde artan ödemin çözülmesini destekler. Bu esnada vücuttaki ağırlık hissinin kaybolmasına da yardımcı olur.

SDM 14 ödem atıcı nedir?

Yeşil Çay ve Guarana Ekstresi İçeren Takviye Edici Gıda SDM14 içeriğinde bulunan birbiriyle sinerjik etkili 10 özel bitki ekstresi ile ödem atımını destekleyici gıda takviyesidir. Yeşil çay, huş ağacı ekstresi ve guarana metabolizma hızını destekler. Guarana iştah baskılamaya yardımcıdır.

K Line Unicomplex plus ne ise yarar?

A, C, D, E vitaminleri, Demir, Çinko, Magnezyum ve Selenyum bağışıklığı güçlendirir, stres ve hareketsizlikle azalan antioksidan kapasiteyi artırır, enfeksiyonlara karşı direnci artırır. Unicomplex Plus içeriğinde bulunan Krom minerali iştah kontrolüne yardımcı olmaktadır.

SDM Kalibra nedir?

Düşük Kalorili Ketojenik Kalibra Protokolü farklı öğünlerde tüketilen doğal kaynaklı özel gıdalara dayanan bir kilo kaybı programıdır. Bu gıdalar yüksek emilebilir düzeye sahip, doğal ve kaliteli bitkisel ağırlıklı süt (whey), yumurta, bezelye ve buğdaydan elde edilen protein bazlı gıdalardır.

K Line DHA Vita ne işe yarar?

DHA-Vita, maksimum biyorarlılığı ve aktivitesi olan yüksek konsantre balık yağı içerir. Ham maddelerinin trigliserit formunda olması omega-3'ün vücut tarafından daha kolay emilmesini sağlar. DHA-Vita bir omega-3 takviyesinde beklenen kalite kriterlerini karşılar.