Dupatin damla ne için kullanılır?

İçindekiler:

  1. Dupatin damla ne için kullanılır?
  2. Inflased ne işe yarar?
  3. Flarex göz damlası nedir ne için kullanılır?
  4. Lubtane damla nedir?
  5. Netira göz damlası nedir?
  6. Systane nasıl kullanılır?
  7. Netira göz damlası kaç damla kullanılır?
  8. Inflased kaç gün kullanılır?

Dupatin damla ne için kullanılır?

Mevsimsel alerjik konjunktivitin belirti ve bulgularının tedavisinde kullanılır. 4.2 Pozoloji ve uygulama şekli Pozoloji/uygulama sıklığı ve süresi: Doz günde iki kez (8 saatte bir) hasta göz veya gözlerin konjunktival kesesine bir damla DUPATİN damlatılmasıdır. Eğer gerekirse tedavi dört aya dek uzatılabilir.

Inflased ne işe yarar?

Diklofenak sodyum göz dokusundaki prostaglandin sentezini inhibe ederek travma sonrasında, operasyon sırasında, post operatif gelişen miyozisi önler. Ayrıca prostaglandinlere bağlı vasküler permeabilitede oluşan değişiklikler sonucu gelişen post operatif sistoid maküler ödemin gelişmesini önler.

Flarex göz damlası nedir ne için kullanılır?

inflamasyon durumlarının tedavisinde kullanılır. FLAREX kortikosteroidler olarak adlandırılan ilaç grubunun bir üyesidir. Gözün inflamasyonlarının önlenmesine veya azaltılmasına yardımcı olur. FLAREX, 5mL'lik kendinden damlalıklı vidalı kapaklı (DROP-TAINER) şişede sunulan beyaz ila beyazımsı bir süspansiyondur.

Lubtane damla nedir?

Lubrikant oftalmik çözelti. - Kuru göz sendromu (kerato konjunktivitis sicca) - Ekzoftalmiye bağlı kuruluk - Lagoftalmi - Oküler yüzeyin yetersiz veya bozuk nemlendirilmesine bağlı olan diğer patolojik durumlarda gözyaşı subsitüsyonunda endikedir.

Netira göz damlası nedir?

NETRA, 5 ml'lik düşük yoğunluklu beyaz polietilen damlalıklı şişe ambalajında karton kutuda kullanıma hazır steril sarı soluk renkli göz damlasıdır. NETRA, gözde ve ilişkili organlarında Netilmisin'e hassas patojenlerin neden olduğu dış enfeksiyonların lokal tedavisinde kullanılır.

Systane nasıl kullanılır?

SYSTANE göze damlatılarak kullanılır. Ürünü başka bir yolla kullanmayınız. Ürün önerildiği şekilde kullanıldığı takdirde, besinlerle ve içeceklerle bir ilişkisi yoktur. lacı kullanmadan önce doktorunuza veya eczacınıza danışınız.

Netira göz damlası kaç damla kullanılır?

NETRA'yı alırken her zaman doktorunuzun talimatlarına kesin olarak uyunuz. Tedaviye alınan yanıta bağlı olarak NETRA ile tedavinin süresi hekim tarafından belirlenmelidir. Doktorunuz başka türlü tavsiye etmedikçe, her bir göze günde 3 defa konjunktival keseye 1-2 damla damlatılması önerilir.

Inflased kaç gün kullanılır?

İNFLASED'i çocukların göremeyeceği, erişemeyeceği yerlerde ve ambalajında saklayınız. 30°C'nin altındaki oda sıcaklığında, ışıktan koruyarak saklayınız. Kullandıktan sonra kapağını hemen kapatınız. Şişe açıldıktan sonra on beş gün içerisinde kullanılmalıdır. Kullanılmayan kısmı atınız.