Muğla semt pazarı hangi gün?

İçindekiler:

  1. Muğla semt pazarı hangi gün?
  2. Bodrum Semt pazarları hangi günler?
  3. Aydın pazarı hangi gün?
  4. Gündoğan pazarı hangi gün?
  5. Istanbul maltepe pazarı ne zaman?
  6. Muğla Akyol pazarı hangi gün?
  7. Fethiye Halk pazarı ne zaman?
  8. Bodrum'da pazar hangi gun?
  9. Bodrum organik pazar hangi gün?
  10. Selçuk pazarı hangi günler?
  11. Mumcular pazarı ne gün?
  12. Akçay Altınkum pazarı hangi gün?
  13. Maltepe Zümrütevler pazarı hangi gün?

Muğla semt pazarı hangi gün?

Muğla Pazarı, Muğla pazarı, Ege bölgesinin hem konum hem de bolluk açısından en güzel pazarlarından biridir. Menteşe'de her perşembe çevre mahallelerden gelen köylülerin getirdiği taze sebze ve meyveler, yöreye özgü ürünlerin alışverişinin yapıldığı yerdir.

Bodrum Semt pazarları hangi günler?

Bodrum'un En Güzel Pazar Yerleri ve Günleri
  • Bodrum Pazarı (Cuma) ...
  • Bodrum Tekstil Pazarı (Salı) ...
  • Yalıkavak Pazarı (Perşembe) ...
  • Milas Salı Pazarı (Salı) ...
  • Bitez Bit Pazarı (Pazar) ...
  • Mazı Köylü Pazarı (Cuma) ...
  • Güvercinlik Pazarı (Pazartesi) ...
  • Gümüşlük Pazarı (Çarşamba)
Daha fazla öğe...

Aydın pazarı hangi gün?

Çine'de her hafta Perşembe günleri kurulan semt pazarı, sokağa çıkma yasağından dolayı bu hafta Çarşamba günü kurulacak. Tüm dünyada görülen koronavirüs karşı alınan tedbirler kapsamında 23-24-25-26 Nisan tarihlerinde 31 ilde uygulanacak sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Gündoğan pazarı hangi gün?

Çarşamba — Gündoğan, Ortakent, Gümüşlük, Akçaalan Pazarı

Istanbul maltepe pazarı ne zaman?

Pazartesi: Maltepe Merkez Pazarı Salı: Yok Çarşamba: Bağlarbaşı Kapalı Pazarı ve Gülensu Pazarı Perşembe: Küçükyalı, Girne ve Cevizli Tugayyolu pazarları Cuma: Yok Cumartesi: Aydınevler, Esenkent ve Zümrütevler pazarları Pazar: Başıbüyük, Fındıklı ve Gülsuyu pazarları.

Muğla Akyol pazarı hangi gün?

Covid-19 Pandemi sürecinde Pazar günleri kurulan Akyol Pazarımız Sosyo – kültürel alanda hizmet vermeye devam edecektir. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek amacıyla, Salı Günleri ayrıca Akyol Pazarımızda Semt Pazarı kurulacaktır.

Fethiye Halk pazarı ne zaman?

Hem Salı hem de Cuma günleri merkezde stadyumun önünde, akarsuyun yanıbaşında kuruluyor. Yeri merkezi, büyük ve yeterli, rahat gezebiliyorsunuz. Salı günleri kıyafet ve yazlık eşyalar başta olmak üzere herşey bulunabildiği, büyük bir pazar kuruluyor.

Bodrum'da pazar hangi gun?

Buna göre Bodrum merkezinde Salı günleri giyim pazarı ve Cuma günleri de sebze-meyve pazarı açık olacak. Cumartesi günleri kurulan Turgutreis Pazarı Pazartesi, Pazar günü kurulan Mumcular Pazarı da yine Pazartesi kurulacak.

Bodrum organik pazar hangi gün?

Bodrum Pazarı, Cuma günleri, Bodrum merkezdeki belediye otogarının arkasındaki pazar alana kuruluyor. Geniş bir yere sahip olan pazarda her çeşit sebze, meyve ve taze otları bulmak mümkün. Ürünler, Bodrum yarımadasının dört bir köşesinden geliyor.

Selçuk pazarı hangi günler?

Selçuk'ta neredeyse her gün bir pazar kuruluyor. İlçenin ana pazarı konumunda olan Cumartesi Pazarı ve yıllardır kurulan Çarşamba Pazarına ek olarak Cumhuriyet Mahallesi'nde de Pazartesi günleri faaliyet gösterecek olan bir pazar kurulmaya başlandı.

Mumcular pazarı ne gün?

Fatih Bozoğlu – Bodrum Gündem Buna göre Bodrum merkezinde Salı günleri giyim pazarı ve Cuma günleri de sebze-meyve pazarı açık olacak. Cumartesi günleri kurulan Turgutreis Pazarı Pazartesi, Pazar günü kurulan Mumcular Pazarı da yine Pazartesi kurulacak.

Akçay Altınkum pazarı hangi gün?

Normal Şartlarda Her Hafta Pazar Günleri Kurulan Altınkum Mahallesi Semt Pazarı ; Pandemi Nedeniyle Verilen " Hafta Sonu Yasakları " Sebebi İle Pazartesi Günleri Kurulmaya Başlandı . . .

Maltepe Zümrütevler pazarı hangi gün?

Zümrütevler'de cumartesi günleri kurulan semt pazarı da hafta sonu kesintisiz uygulanan sokağa çıkma yasağı sonrası artık salı günleri kurulacak.