Vakıfbank aöf harç ödeme nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Vakıfbank aöf harç ödeme nasıl yapılır?
  2. Bülent Ecevit Üniversitesi harç paraları hangi bankaya?
  3. KSÜ harç yatırma nasıl yapılır?
  4. KOÜ harç paraları hangi bankaya yatırılacak?
  5. KSÜ harç paraları ne zaman yatırılacak 2020?
  6. KOÜ katkı payı nasıl ödenir?

Vakıfbank aöf harç ödeme nasıl yapılır?

VakıfBank Bankomat Kartı'nızla giriş yaptıktan sonra ana menüde, "Ödemeler/Kontör yükleme" menüsünün altında "Üniversite" işlemini seçip, üniversitenizin kodunu ve öğrenci/T.C. kimlik numaranızı girerek ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Bülent Ecevit Üniversitesi harç paraları hangi bankaya?

Vakıfbank Şubeleri Vakıfbank ATM ve Vakıfbank İnternet Bankacılığından Sırasıyla Ödemeler-Eğitim ve Sınav Ödemeleri-Üniversite Harç İşlemleri-Üniversite seç-Bülent Ecevit Üniversitesi-Öğrenci Numarası ile harç ücretinizi yatırabilirsiniz.

KSÜ harç yatırma nasıl yapılır?

HARÇLAR VAKIFBANK ATM LERİNDEN ÖĞRENCİ NUMARASI İLE YATIRILACAKTIR. HARÇLAR 10 EYLÜL - tarihleri arasında Öğrenci Numarası ile birlikte TÜRKİYE VAKIFLAR BANKASI ATM lerinden KURUM ÖDEMESİ olarak yatırmaları gerekmektedir. (Her öğrencinin ödeyeceği miktar banka kayıtlarına aktarılmıştır.)

KOÜ harç paraları hangi bankaya yatırılacak?

(Öğrenim Ücreti / Katkı Payı Ödemelerini TÜRKİYE İŞ BANKASI Bütün Şube Veznelerinden Yapılacaktır.

KSÜ harç paraları ne zaman yatırılacak 2020?

İkinci öğretim ve uzaktan eğitim programlarına yerleşen adaylardan 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında öğrenim görmek isteyenler öğrenim ücretlerini 16 Ağustos- tarihleri arasında öğrenci numarası ile herhangi bir Vakıflar Bankası ATM'sinden yatırabilecektir.

KOÜ katkı payı nasıl ödenir?

Öğrencilerimiz TC İş Bankasının tüm şube veznelerinden akademik takvimde belirtilen tarih aralığında Kocaeli Üniversitesi öğrenci numaralarını belirterek katkı payı/öğrenim ücreti ödemelerini yapabileceklerdir.