Muhammed Şahin hoca kimdir?

İçindekiler:

  1. Muhammed Şahin hoca kimdir?
  2. Istanbul MEF Üniversitesi kimin?
  3. Muhammed Şahin eşi kimdir?
  4. MEF Okulları kaç para?
  5. Istanbul MEF Üniversitesi nerede?
  6. Muhammed Şahin nereli?
  7. Özel üniversite rektörü kim atar?

Muhammed Şahin hoca kimdir?

Muhammed Şahin, (d. 1965 Pazar, Rize,Türkiye), Türk mühendis, akademisyen ve eski İstanbul Teknik Üniversitesi rektörü. ... 2008-2012 yılları arasında İstanbul Teknik Üniversitesi rektörlüğü görevini yerine getirmiştir. Mart 2013'te MEF Üniversitesi Rektörü olarak atanmıştır.

Istanbul MEF Üniversitesi kimin?

Bu amaçla eğitimde 48 yıllık bilgi birikimi ve tecrübesiyle fark yaratan MEF Eğitim Kurumları'nın bu başarısının yükseköğretim düzeyinde de devam etmesi için, İbrahim Arıkan Eğitim ve Bilimsel Araştırmaları Destekleme Vakfı tarafından MEF Üniversitesi kurulmuştur.

Muhammed Şahin eşi kimdir?

Muhammed Şahin, Tekstil Tasarımcısı Neşe Şahin ile evlidir. 2002 yılında doğmuş olan Efe isimli oğlu ve 2009 yılında doğmuş olan Defne isimli bir kızı vardır. Muhammed Şahin, MEF Üniversitesinin kurucu rektörüdür ve Mart 2013'ten beri bu görevdedir.

MEF Okulları kaç para?

MEF Okulları Bahçeşehir Fiyatları 2021
Eğitim SeviyesiEğitim ÜcretiYemek Ücreti
Anaokulu (Yarım Gün)33.485 TL + KDV4.715 TL + KDV
Anaokulu (Tam Gün)46.065 TL + KDV5.925 TL + KDV
İlkokul - Ortaokul - Lise53.600 TL + KDV6.270 TL + KDV

Istanbul MEF Üniversitesi nerede?

İstanbul'un finans ve ticaret merkezi olan Maslak'ta yer alan kampüs, İTÜ Ayazağa Metro istasyonu'na yürüme mesafesinde ayrıcalıklı konumuyla öğrencilik hayatını zenginleştirecek imkanlarla dolu bir yaşam alanı sunuyor. Modern derslikleri, sosyal yaşam alanlarıyla MEF Üniversitesi Maslak Kampüsü sizleri bekliyor.

Muhammed Şahin nereli?

1965 yılında Rize'nin Pazar ilçesinde doğan Profesör Muhammed Şahin, Pazar Sivritepe Köy İlkokulu, Pazar Ortaokulu ve Pazar Lisesi'ndeki eğitimlerinden sonra, İstanbul Teknik Üniversitesi, İnşaat Fakültesi, Jeodezi ve Fotogrametri (Geomatik) Mühendisliği Bölümü'nü 1987 yılında birincilikle tamamladı.

Özel üniversite rektörü kim atar?

Belirlenen rektör adaylarından Yükseköğretim Kurulunun seçeceği üç aday atanmak üzere Cumhurbaşkanı'na sunulur. Cumhurbaşkanı bu üç adaydan birini rektör olarak atar. Üniversite veya yüksek teknoloji enstitüsü tüzel kişiliğini temsil eden rektörlerin görev süresi dört yıldır.