Serra Türker Kimdir?

İçindekiler:

  1. Serra Türker Kimdir?
  2. Serra turker kac yasinda?
  3. Ali Nuri Türker Kimdir?
  4. Serra Türker kimin kızı?
  5. Türker inşaat sahibi kim?
  6. Mutlu Akü kimlere satıldı?
  7. Inci akü sahibi kim?
  8. Mutlu Akü nün sahibi kim?
  9. Yiğit akü sahibi kim?
  10. Inci akü yerli mi?
  11. Inci akü nerede üretiliyor?
  12. Mutlu Akü sahibi kim?
  13. Yiğit Akü yerli mi?
  14. Yiğit Akü nün fabrikası nerede?

Serra Türker Kimdir?

Rhode Island School of Design'da Tekstil Tasarımı eğitimi aldı. Markası Misela'yı New York'ta kurdu. İstanbul ve New York arasında mekik dokuyan tasarımcı, hızlı yaşam tarzını yansıtan çantalarıyla, Doğu ve Batı'yı, modern ve gelenekseli buluşturuyor.

Serra turker kac yasinda?

Serra Türker 26 yaşında.

Ali Nuri Türker Kimdir?

Ali Nuri Türker - Yönetim Kurulu Başkan Vekili 1974-2014 yılları arasında Mutlu Akü ve Malzemeleri Sanayi A.Ş.'de görev yapmış, 1989 yılında Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine getirilmiştir. 15.07.2013 tarihinden itibaren Şirketimizde Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yapmaktadır.

Serra Türker kimin kızı?

İş dünyasının önde gelen isimlerinden Ali Nuri Türker ve eşi Dilek Türker'in üç kızından en büyüğü olan Serra Türker, Misela adlı çanta markasıyla tasarımcılık dünyasında emin adımlarla ilerliyor. Markayı Türkiye'den önce Ameri-ka'da tanıtan Türker'le Taksim Tünel'deki showroom'unda bir araya geldik.

Türker inşaat sahibi kim?

Kazım Türker, 1954 doğumlu. 2008 yılının Ankara vergi rekortmeni olmasıyla ile bilinen Kazım Türker, Türkerler Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı. Beyaz eşya ticaretinden hazır giyime birçok sektörde faaliyet gösteren Türkerler Holding'in son yıllarda en hızlı büyüdüğü alan inşaat alanı oldu.

Mutlu Akü kimlere satıldı?

Mutlu Holding'e bağlı Mutlu Akü, Mutlu Plastik, Türker İzabe ve Rafine Sanayi ile Metropol Motorlu Taşıtlar Kiralama Hollandalı firma Metair Investments'a satıldı. Şirketten KAP'a yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin en büyük akü üreticilerinden olan Mutlu Akü Hollanda menşeili Metair Investment'a satıldı.

Inci akü sahibi kim?

İnci GS Yuasa Akü
TürAnonim şirket
Kilit kişilerTarık Tunalıoğlu - (Yönetim Kurulu Başkanı) Cihan Elbirlik - (İcra Kurulu Direktörü) Yuji Hashimoto - (Başkan Vekili)
ÜrünStarter ve Endüstriyel Akü
Sahibiİnci Holding - (%50) GS Yuasa - (%50)
Websiteincigsyuasa.com
3 satır daha

Mutlu Akü nün sahibi kim?

Mutlu Holding'e bağlı Mutlu Akü, Mutlu Plastik, Türker İzabe ve Rafine Sanayi ile Metropol Motorlu Taşıtlar Kiralama Hollandalı firma Metair Investments'a satıldı. Şirketten KAP'a yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin en büyük akü üreticilerinden olan Mutlu Akü Hollanda menşeili Metair Investment'a satıldı.

Yiğit akü sahibi kim?

Ankara merkezli Yiğit Akü, Kırşehirli üç kardeş Hamit, Eyüp ve Mahmut Yiğit tarafından kuruldu. Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Yiğit, 1951 yılında Kırşehirli fakir bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelmiş. 12 yaşında ise Ankara'ya yerleşerek, oto elektrik ve bobinaj atölyesinde işe başlamış.

Inci akü yerli mi?

Duisburg/Almanya' da satış ve dağıtım şirketimiz İnci Energy Gmbh kuruldu. Endüstriyel akülerimiz “İnci” markası ile pazara sunuldu. Manisa'da bulunan 2. tesisimiz, “Türkiye'nin İlk Breeam Sertifikalı Üretim Tesisi” olarak açıldı. İhracatımız 70 ülkeye ulaştı.

Inci akü nerede üretiliyor?

A. Ş.'nin, Manisa'da iki adet üretim tesisi ve İstanbul'da Merkez Satış Ofisi bulunmaktadır. 2010 yılı Temmuz ayında temelleri atılan ikinci üretim tesisi, Türkiye'nin ilk BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) sertifikalı üretim tesisi olma özelliğine sahiptir.

Mutlu Akü sahibi kim?

Mutlu Akü, 1945 yılında Mutlu Holding'e bağlı olarak kurulan Mutlu AŞ. bünyesindeki akümülatör markasıdır. İstanbul'daki tesislerinde akümülatör, kurşun türevi Sülyen ve Mürdesenk maddelerinin üretimi yapmaktadır.

Yiğit Akü yerli mi?

HAKKIMIZDA. Yiğit Akü A.Ş.; hızla gelişmekte olan ülkemizin güçlü yatırımcılarından birisi olarak, 1976 yılında Ankara'da kurulmuştur. Bugün 40.000 m2 alana sahip üretim üssü niteliğindeki fabrikasında, en ileri teknolojiyi hayata geçiren Yiğit Akü A.Ş., yıllık 7.000.000 akü üretim kapasitesine sahiptir.

Yiğit Akü nün fabrikası nerede?

Yüzde 100 Türk sermayesi olan YİĞİT AKÜ, Ankara 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde 40 bin metrekarelik alanda kurulu Merkez fabrikasında üretimlerini sürdürmektedir.