Ttnet modem Güncellemesi Nasıl Yapılır?

İçindekiler:

  1. Ttnet modem Güncellemesi Nasıl Yapılır?
  2. Asus modem güncelleme nasıl yapılır?
  3. Asus Yazılım Güncellemesi Nasıl Yapılır?
  4. Firmware sürümü nedir?
  5. Firmware sürümü ne demek?

Ttnet modem Güncellemesi Nasıl Yapılır?

Yazılım güncelleme için; Modemin WEB arayüzüne bağlanın, varsayılan modem IP adresi 168.1.1, kullanıcı adı “admin”, şifre “ttnet” tir. Modemin arayüzünden sağ alttaki Bakım > Firmware Güncellemesi menüsüne geliniz.

Asus modem güncelleme nasıl yapılır?

More videos on YouTube
  1. Bir internet tarayıcısı açıp WebGUI ekranına giriş yapın (http://router.asus.com). ...
  2. Giriş sayfasında kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin, ve ardından [Giriş] öğesine tıklayın. ...
  3. Yeni bir aygıt yazılımı mevcutsa ekranın sağ üst köşesinde beliren bir mesaj göreceksiniz.

Asus Yazılım Güncellemesi Nasıl Yapılır?

Güncelleme adımları: ASUS Resmi İnternet Sitesinde ASUS İndirme Merkezine gidin https://www.asus.com/tr/support/Download-Center/ ve ihtiyaç duyduğunuz yazılımın ZIP dosyasını indirin. 1.1 Aradığınız ürünün model adını girin. 1.2 Sürücü ve Yardımcı Program öğesine tıklayın. 1.3 İşletim sistemi olarak Android seçin.

Firmware sürümü nedir?

Firmware, salt okunur olarak yalnızca okunabilir olan ve silinmeyen, sadece güncelleme yapabileceğimiz çevre donanımlar içinde adsl modem, mp3 çalar, uydu alıcıları ve yazıcılar gibi birimler içinde bulunarak tüm bu çevre birimlerinin görevleri ve işlevlerinin ne olduğunu söz konusu donanımlara bildiren küçük bir ...

Firmware sürümü ne demek?

Firmware aslında bir temel olarak ifade edilebilirken Rom'u bu temeli kişiselleştiren kullanıcıya göre düzenleyen ve onlara yönelik ek yazılım ve ayarları geliştiren yazılım olarak açıklayabiliriz. Mesela Google Android Firmware'i geliştirdikten sonra Samsung'a verdi.