Apple nasıl ulaşırım?

İçindekiler:

  1. Apple nasıl ulaşırım?
  2. Türkiye'de Apple var mı?
  3. Apple Türkiye kapandı mı?
  4. Apple Akasya kaçıncı katta?
  5. Apple mağazaları kapanıyor mu?
  6. Apple Store istanbul ne zaman açılacak?

Apple nasıl ulaşırım?

Kurumsal veya profesyonel bir müşteriyseniz Apple Kurumsal Müşteriler Mağazası'nı ziyaret edebilir veya Pazartesi ila Cuma günleri 09:00-20:00 saatleri arasında sabit hattan 008 875 numaralı telefonu (ücretsiz*) ya da cep telefonunuzdan 0216 282 15 12 numaralı telefonu (yerel ücretler uygulanır) ...

Türkiye'de Apple var mı?

Son bir kaç senedir Türkiye'de faaliyetlerini arttıran Apple, Zorlu Center ve Akasaya'da olmak üzere iki adet Apple Store'a sahip.

Apple Türkiye kapandı mı?

Teknoloji devi Apple, Türkiye'deki mağazalarını kapatma kararı aldı. Peki, Apple Store neden kapandı? ... Apple'ın sitesindeki açıklamaya göre 15 Nisan yani bugünden itibaren mağazaları tarihine kadar kapalı görünüyor.

Apple Akasya kaçıncı katta?

Apple Store, Akasya AVM'nin zemin katında, Güney A Girişi'nin yakındadır. Otopark: Akasya meydan girişi ile DryClean Express tabelalarının yanında, yeraltı seviyesi P1 Yeşil bölümündedir.

Apple mağazaları kapanıyor mu?

APPLE STORE MAĞAZALARI KAPANIYOR Koronavirüs salgını nedeniyle daha önce de kapatılan ve yeniden hizmet vermeye başlayan Türkiye'deki Apple Store mağazaları, Apple destek hattından gelen bilgilere göre 12 Aralık'tan itibaren hizmet vermeyi durduracak.

Apple Store istanbul ne zaman açılacak?

Apple, Türkiye'deki 2'nci mağazasını yarın açıyor! Apple, Türkiye'deki ikinci mağazasını Acıbadem Akasya AVM' de açıyor. 25 Ekim Cumartesi günü saat 10'da kapılarını açacak olan Apple Store, dünyadaki 444'üncü Apple Store olacak.