Ankara EGO kartım kırıldı ne yapmalıyım?

İçindekiler:

  1. Ankara EGO kartım kırıldı ne yapmalıyım?
  2. Ankara kartı nereden alınır?
  3. Kent kartım kayboldu ne yapabilirim?
  4. Öğrenci EGO kartımı kaybettim ne yapmalıyım?
  5. EGO ogrenci aktarma ne kadar?
  6. Ankara Metro tek kullanımlık kart var mı?
  7. Ego karti nereden çıkarılır?
  8. Engelli kartı kaybolunca ne yapılır?
  9. Antalya Kart kırılırsa ne olur?

Ankara EGO kartım kırıldı ne yapmalıyım?

EGO kartınızın kırılması ya da kaybolması durumunda; Fotoğraf, nüfus cüzdanı,öğrenci ya da öğretmen olunduğuna dair belge ile birlikte, Ankara Büyükşehir Belediyesi Ana Binası (EGO Genel Müdürlüğü A Blok) ile Kızılay Ankarakart İşlem Merkezi'ne giderek o sene belirlenen ücret karşılığı yenileyebilirsiniz.

Ankara kartı nereden alınır?

Tam Ankara Kart kişiye özel olmadığı için bayilerden, Ankara Kart İşlem Merkezleri'nden veya Smart Banko'lardan satın alınabiliyor. Kişiselleştirilmiş bir kart tipi olan İndirimli Kart için başvuru yapmanız gerekiyor. Bu kart başvurusu için Ankara Kart İşlem Merkezleri'ne gitmeniz gerekiyor.

Kent kartım kayboldu ne yapabilirim?

Kartların çalınması ve zayi olması durumunda Kart Başvuru Merkezlerimize şahsen gelerek ya da 293 53 293 53 55 numaralı telefonlara bildirimde bulunulması, kartın kullanıma kapatılmasının sağlanmasından kart sahibi sorumludur.

Öğrenci EGO kartımı kaybettim ne yapmalıyım?

Kayıp ya da Kırık Kart İşlemleri İçin: Ankara Büyükşehir Belediyesi Ana Binası (EGO Genel Müdürlüğü A Blok) Ankarakart İşlem Merkezine gelerek 1 adet fotoğraf ve 22 TL ücret karşılığında yeni kartınızı alabilirsiniz.

EGO ogrenci aktarma ne kadar?

Akıllı kart indirimli tarifede ilk kullanımda 1 lira 75 kuruş harcar. İndirimli akıllı kart aktarmada ise sadece 75 kuruş basmaktadır. EGO aktarma ücretinde sağlanan indirim sadece kişiye özel elektronik kartlarda geçerlidir.

Ankara Metro tek kullanımlık kart var mı?

Kullan-At AnkaraKart'lar, tek geçiş sağlayan ulaşım kartlardır. Her geçiş için yeni bir tek kullanımlık kart alınması gerekmektedir.

Ego karti nereden çıkarılır?

Kayıp ya da Kırık Kart İşlemleri İçin: Kızılay Metrosu veya Ankara Büyükşehir Belediyesi Ana Binası (EGO Genel Müdürlüğü A Blok) Ankarakart İşlem Merkezine gelerek 17 TL ücret karşılığında yeni kartınızı alabilirsiniz.

Engelli kartı kaybolunca ne yapılır?

Özürlü kimlik kartımı kaybettim/ kırıldı ne yapmalıyım? Kimlik kartları; içerdiği bilgilerin değişmesi, kaybedilmesi, çalınması veya herhangi bir nedenle kullanılamaz hale gelmesi durumunda, sosyal hizmetler il müdürlüğüne müracaat edilmelidir.

Antalya Kart kırılırsa ne olur?

Kırık ve hasarlı plastik kartlar içinde bulunan bakiyelerin aktarımı sistem kurulumundan bu yana yapılmakta ve devam etmektedir. Kırık ve hasarlı kartlarınızda bulunan bakiyeleri kart merkezlerimizden yeni kartlarınıza aktarabilirsiniz.