Ankarakart vize işlemleri nerede yapılır?

İçindekiler:

  1. Ankarakart vize işlemleri nerede yapılır?
  2. Ankara otobüs kartı nasıl alınır?
  3. AnkaraKart öğrenci için ne gerekli?
  4. EGO bileti nereden alınır?
  5. Ankarada öğrenci kartı nasıl alınır?

Ankarakart vize işlemleri nerede yapılır?

Öğrenciler ise kart vize işlemlerini, Metro ve ANKARAY istasyonlarında bulunan Smart ve Mini bankolardan ücretsiz olarak yapabilecek. Yapılacak olan vize işlemleri, tarihine kadar geçerli olacak.

Ankara otobüs kartı nasıl alınır?

Ankara Kart Nasıl Alınır? Tam Ankara Kart kişiye özel olmadığı için bayilerden, Ankara Kart İşlem Merkezleri'nden veya Smart Banko'lardan satın alınabiliyor. Kişiselleştirilmiş bir kart tipi olan İndirimli Kart için başvuru yapmanız gerekiyor. Bu kart başvurusu için Ankara Kart İşlem Merkezleri'ne gitmeniz gerekiyor.

AnkaraKart öğrenci için ne gerekli?

Nüfus cüzdan fotokopisi. 3. 1 adet vesikalık fotoğraf. Serbest AnkaraKart'dan yararlanmak isteyen Sarı Basın Kartı Sahipleri'nin aşağıdaki evrakları tamamlaması gerekmektedir; 1....Üniversite Öğrencileri İçin :
  • Nüfus cüzdanı
  • Son bir ay içerisinde alınmış öğrenci belgesi.
  • Bir adet vesikalık fotoğraf.

EGO bileti nereden alınır?

Kart Bedeli: 11 TL. Kayıp ya da Kırık Kart İşlemleri İçin: Kızılay Metrosu veya Ankara Büyükşehir Belediyesi Ana Binası (EGO Genel Müdürlüğü A Blok) Ankarakart İşlem Merkezine gelerek 22 TL ücret karşılığında yeni kartınızı alabilirsiniz.

Ankarada öğrenci kartı nasıl alınır?

Bu kart başvurusu için Ankara Kart İşlem Merkezleri'ne gitmeniz gerekiyor. İndirimli Öğrenci Kart alabilmek için nüfus cüzdanı veya ehliyet, 1 adet vesikalık fotoğraf ve güncel döneme ait 1 adet onaylı öğrenci belgesi ile başvuru yapılıyor.