Bebek pudrası neye iyi gelir?

İçindekiler:

  1. Bebek pudrası neye iyi gelir?
  2. Pudra kaşıntıya iyi gelir mi?
  3. Bebek pudrası ne ile yapılır?
  4. Talk pudranın ham maddesi nedir?

Bebek pudrası neye iyi gelir?

Bebek bezinin tahriş etmesinin önlenmesi, deodorant ve bazı kozmetik alanlar için kullanılabilen sıkıştırılmış tozdur. Bebek pudrası, güzellik uzmanları tarafından test edildi ve elde edilen sonuçlara göre yağlı saçları önlemeden, cilt bakımına hatta ciltteki lekeleri gidermeye kadar oldukça etkili olduğu kanıtlandı.

Pudra kaşıntıya iyi gelir mi?

2- Krem ve pudra kullanılmalı: Kaşıntı giderici pudra ve kremler aktif olarak kullanıldığı takdirde bu yöndeki şikayetler yarı yarıya azalır. Özellikle kaşınan bölgeye günde ya da bir iki kere bu özel kremlerden sürülebilir.

Bebek pudrası ne ile yapılır?

Organik mısır nişastasını, lavanta yağını, ararot nişastasını ve sardunya yağını geniş bir kapta karıştırın. Daha sonra malzemelerin kurumasını bekleyin. Eğer topaklanma olursa malzemeleri blender'da toz haline getirin. Kapaklı cam bir kavanozda ya da delikli bir şişede organik bebek pudrasını muhafaza edebilirsiniz.

Talk pudranın ham maddesi nedir?

Pudra eskiden pirinç unundan yapılırken günümüzde çok daha başka maddelerden yararlanmaktadırlar. Nişasta, talk, kalsiyum karbonat, çinko ya da titan oksitleri gibi maddeler bugün güzellik malzemelerinin içinde yer almaktadır.