Istanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk ingilizce mi?

İçindekiler:

  1. Istanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk ingilizce mi?
  2. Istanbul Bilgi Hukuk ne kadar?
  3. Istanbul Bilgi Hukuk Fakültesi nerede?
  4. Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi ne zaman açıldı?
  5. Hukuk dersleri İngilizce mi?
  6. Bilgi Üniversitesi Tercih Bursu veriyor mu?

Istanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk ingilizce mi?

Güçlü akademik kadrosu, Avrupa'da 35 seçkin üniversite ile gerçekleştirdiği değişim programları, öğrenci ve mezun başarılarıyla ön plana çıkan BİLGİ Hukuk iki kez Avrupa birinciliği, bir kez de finalde Harvard ile karşılaşarak dünya ikinciliği elde etti. Program santralistanbul Kampüsü'nde ve derslerin 0'u İngilizce.

Istanbul Bilgi Hukuk ne kadar?

2021-2022 akademik yılında yıllık öğrenim ücreti, tüm meslek yüksekokulları, yüksekokullar ve fakültelerin İngilizce Hazırlık Programı için 79.500 TL'dir. Öğrenim ücretlerine %8 KDV dahildir. Detaylı bilgiye http://aday.bilgi.edu.tr den ulaşılabilir.

Istanbul Bilgi Hukuk Fakültesi nerede?

Dolapdere Yerleşkesinde bulunan İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi, taşınarak 2016 yılından itibaren santralistanbul yerleşkesindeki Seyfi Arkan Binası'nda eğitim verecektir.

Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi ne zaman açıldı?

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin ilk yapılanması içinde Hukuk Fakültesi bulunmuyordu. Ancak kısa bir süre sonra, tarihli Bakanlar Kurulu Kararı ile İstanbul Bilgi Üniversitesi'ne bağlı bir Hukuk Fakültesi kurulması kararlaştırılmıştır. Fakülte, ilk mezunlarını 2001 yılında vermiştir.

Hukuk dersleri İngilizce mi?

LAW 101 Hukuk Başlangıcı ve Metodolojisi Ders, hukuk metodolojisinin temel prensiplerine özet niteliğinde bir girişle desteklenmektedir. Haftalık ders saati 2 ve dersin kredisi ise 2'dir. Ders, İngilizce olarak yürütülmektedir.

Bilgi Üniversitesi Tercih Bursu veriyor mu?

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin önlisans, lisans ve lisanüstü programlarından mezun olan öğrenciler, yeni bir programa kayıt olmaları halinde %30 (2019-2020 akademik yılından itibaren yerleşen öğrenciler için) indirimden yararlanır.