Bebek yeleği kaç ilmek başlanır?

İçindekiler:

  1. Bebek yeleği kaç ilmek başlanır?
  2. Bebek hırkası kaç santim olur?
  3. 4 yaş bebek yeleği kaç ilmek olur?
  4. 44 beden örgü yelek kaç ilmekle başlanır?
  5. Yeleği kaç ilmekten başlanır?
  6. Bebek Pançosu kaç ilmek başlanır?
  7. 2 yaş hırka kaç ilmek başlanır?
  8. Robadan bebek hırkası kaç ilmek başlanır?
  9. 5 yaş cocuga yelek kaç ilmek başlanır?
  10. 4 5 yaş yelek kaç ilmek başlanır?

Bebek yeleği kaç ilmek başlanır?

malzemeler: 1 yumak beyaz nako saten, 1 yumak mavi yarnArt polo, 3,5 numara şiş, 3 beyaz düğme. arka: 60 ilmek başladım.

Bebek hırkası kaç santim olur?

Beden boyu yakaya kadar 37 santimetre kadar olmalıdır. 3 yaş çocuk hırkası kaç ilmek ile başlanır sorusu kapşonlu örgü hırkalar için cevaplanacak olursa; 86 – 87 ilmek ile başlanabilir. Örgü çocuk hırkası modelleri için kullanılacak olan şiş numarası ve ipin kalınlığı örneğe ve istenen kalınlığa göre değişir.

4 yaş bebek yeleği kaç ilmek olur?

Merhabalar* 4 yaş için 170 ilmek ile başlanmıştır.*Model alntıdır.

44 beden örgü yelek kaç ilmekle başlanır?

Yelek önü lastikle beraber 86 ilmek ile başlanıyor.Diğer önü de aynı şekilde bağlamalı Lastik modeli ile yapacaksınız.

Yeleği kaç ilmekten başlanır?

40 Beden Kadınlara Göre yapılan Yelek Modeli Angora İp ile yapılıyor ve Ön İlmek sayıları 90 ilmek ile başlanıyor. 3 numara şiş ile örülüyor.

Bebek Pançosu kaç ilmek başlanır?

Bu panço ölçüleri 3 yaş için uygundur. İlmek sayısını azaltarak veya arttırarak istediğiniz yaş grubuna göre yapabilirsiniz. 1) 107 ilmek ile başlanır.

2 yaş hırka kaç ilmek başlanır?

1- Örgüye ön ortasından 88 ilmek başlanır. 3 diş haraşo örülür. 2- 2. Diş örülürken 10 ilmek arayla 5 adet ilik açılır. 3- Haraşo sırasından sonra ilmekler; yaka tarafından başlanarak 3 diş haraşo, 20 ilmek örnek, 31 haraşo, 3 ilmek birlikte alınarak 2 ilmek kesilir, 31 haraşo şeklinde dizilir.

Robadan bebek hırkası kaç ilmek başlanır?

ROBALI ÇAPRAZ HARAŞO BEBEK YELEK YAPIMI - Nazarca.com Robalı Bebek yeleğine Beyaz ana renk ile 80 ilmek ayarlanır.Önde ve arkada düz olarak 4 diş haraşo yapılır.

5 yaş cocuga yelek kaç ilmek başlanır?

Efe yeleği 2 yumaktan çıktı 5 yaş için yaptım 3,5 nolu şişle3 ilmekle başlanıp yanlardan artış yapılır yaşa göre yapılır.Çocuğun bedenine göre yapılır.Artış ön bedenin yarısı kadar artış yapılır.arkada önden 10 ilmek yapılır.Yakada kollarda ve arka kollarda görülen çukur görünüm üç tersten sonra Selanik gibi bir ilmek ...

4 5 yaş yelek kaç ilmek başlanır?

Malzemeler: Gri bebe yünü 3. 5 numara şiş Düğme Keçe hazır süs Yapılışı: Geniş ön için 36 ilmek başlanır. Örgünün ön yüzünde haraşo olarak örelim. Örgünün arka yüzünde 4 haraşo ,1 düz , 31 haraşo olarak örelim.