Dr Bilgi Baca kimdir?

İçindekiler:

  1. Dr Bilgi Baca kimdir?
  2. Bilgi Baca kaç yaşında?
  3. Tayfun Karahasanoğlu kimdir?
  4. Nihat Yavuz kimdir?
  5. Prof Dr Cihan Uras hangi hastanede?
  6. Ismail Hamzaoğlu hangi hastanede?
  7. Prof Dr Abdullah Iğci kimdir?
  8. Abdullah Iğci hangi hastanede çalışıyor?
  9. Dr Azmi Hamzaoğlu Kimdir?

Dr Bilgi Baca kimdir?

Bilgi Baca, şu an Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi ve Acıbadem Üniversitesi Atakent Hastanesi Genel Cerrahi Departmanı Bölüm Başkanı olarak çalışmaktadır.

Bilgi Baca kaç yaşında?

Bilgi Baca Kimdir ? Ekim 1972'de Ankara'da doğdu.

Tayfun Karahasanoğlu kimdir?

Genel Cerrahi uzmanlık eğitimini İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi bünyesindeki Genel Cerrahi Anabilim Dalı'nda tamamladı ve “Sıçanlarda oluşturulan ventral fıtık modelinde onlay ve inlay prostetik mesh onarım yöntemlerinin karşılaştırılması.” başlıklı teziyle 1992 yılında Genel Cerrahi Uzmanı oldu.

Nihat Yavuz kimdir?

Nihat Yavuz, Mardin doğumludur. 1966 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olmuştur. ... Hukuk Dairesinin Başkanlığına seçilmiş ve bu kurulun 12 yıl başkanlığını yürütmüştür.

Prof Dr Cihan Uras hangi hastanede?

2000 yılından itibaren Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde, 2010 yılından itibaren Maslak Acıbadem Hastanesi'nde çalışmaktadır. Acıbadem Üniversitesi, Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanlığı'nı da yürütmektedir. Özellikle ilgilendiği konular arasında meme cerrahisi, laparoskopik cerrahi ve obezite cerrahisi gelmektedir.

Ismail Hamzaoğlu hangi hastanede?

Genel cerrahi İsmail Hakkı Hamzaoğlu Acıbadem hastanesinde görev yapmaktadır.

Prof Dr Abdullah Iğci kimdir?

25.5.1953 yılında Malatya'da doğdu. İlk ve orta öğrenimimi Malatya'da tamamladı. 1971 yılında İstanbul Tıp Fakültesine girdi. 24.4.1977 tarihinde mezun oldu. 1978 yılında arasında İstanbul Tıp Fakültesi genel cerrahi anabilim dalında genel cerrahi ihtisasına başladı.

Abdullah Iğci hangi hastanede çalışıyor?

Halen İstanbul Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalında öğretim üyesi olarak çalışmaktayım. Fakülte yönetim kurulu üyesiyim. Gastrointestinal Kanser cerrahisi, laparoskopik cerrahi ve Meme hastalıkları cerrahisi ağırlıklı olarak çalışmalarımı sürdürmekteyim.

Dr Azmi Hamzaoğlu Kimdir?

Azmi Hamzaoğlu, 1956 yılında Sinop Ayancık'ta doğmuştur. Kabataş Erkek Lisesi'ni birincilikle tamamlayan Prof. Dr. Hamzaoğlu, 1979'da İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olup, İstanbul Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü'nde ihtisas eğitimine başladı.