Arnavutköy'de satılık daireler kaç para?

İçindekiler:

  1. Arnavutköy'de satılık daireler kaç para?
  2. Arnavutköy merkezde daireler ne kadar?
  3. Arnavut köy nasıl bir yer?
  4. Istanbulda en ucuz konutlar nerede?
  5. Arnavutköy'e hangi otobüs gidiyor?
  6. Arnavutköy hangi yakada?
  7. Istanbulda kaç tane Arnavutköy var?
  8. Arnavutköy hangi mahalle?
  9. Istanbulda en ucuz kiralık daireler hangi semtte?
  10. Arnavutköy hangi araba gidiyor?
  11. Arnavutköy avrupa mı anadolu mu?
  12. İstanbul Arnavutköy hangi bölge?
  13. Istanbul Arnavutköy Anadolu mu Avrupa mı?

Arnavutköy'de satılık daireler kaç para?

Kategoriler
İlan BaşlığıFiyatOda Sayısı
Hadımköy de Satılık Lüks Daire (Merkezi Konum-Sıfır) 90 m2 2+1 İSTANBUL ARNAVUTKÖY 285.000₺ ATLAS GAYRİMENKUL285.000₺2+1
ARNAVUTKÖY MERKEZDE 2+1 AMERİKAN MUTFAK SATILIK DAİRE KİRACILI İSTANBUL ARNAVUTKÖY 160.000₺ ATLAS GAYRİMENKUL160.000₺2+1
23 satır daha

Arnavutköy merkezde daireler ne kadar?

Arnavutköy Arnavutköy Merkez Satılık Daire 2020 yılında Arnavutköy Merkez mahallesinde satın alınan 100 metrekarelik bir dairenin ortalama fiyatı 254.580,00 TL iken, bu yıl için Arnavutköy Merkez satılık ev ortalama fiyatı 288.709,00 TL oldu.

Arnavut köy nasıl bir yer?

Arnavutköy, İstanbul'un Avrupa yakası kıyısında, şehrin turistik merkezlerinden ve karmaşasından uzak, şirin ve tarihi bir ilçedir. Arnavutköy için, şehrin en iyi korunmuş, gizli yerlerinden biri olduğunu söylemek mümkündür. Burada, çeşitli müzeler ya da şehrin sembollerine yer yoktur.

Istanbulda en ucuz konutlar nerede?

TUVİMER verilerine göre İstanbul'da ev fiyatlarının en düşük olduğu ilçe Esenyurt. Aynı zamanda en fazla konut satılan ilçe olan Esenyurt'ta evlerin ortalama metrekare fiyatı TL. Yani ilçede 50 metrekare 1+ bin TL'ye, 100 metrekare 3+ bin TL'ye almak mümkün.

Arnavutköy'e hangi otobüs gidiyor?

Arnavutköy'e ulaşım sağlayabileceğiniz diğer İETT hatları; 336H, 48KA, 336, 36TC, MK22, 48M, 36B, 336M, 36D, 336MC hatlarıdır. Arnavutköy'e otobüs ile ulaşım, şehrin merkezi ilçelerinden ortalama 60-120 dakika arasında sürmektedir.

Arnavutköy hangi yakada?

Arnavutköy, İstanbul Boğaziçi'nin Avrupa yakasında Beşiktaş ilçesinin sınırları içinde köklü ve tarihsel yapısı ile ünlü bir mahalledir. Arnavutköy İstanbul Boğazı'nın Avrupa yakasındaki sahilde Kuruçeşme ile Bebek arasında yer alır.

Istanbulda kaç tane Arnavutköy var?

İstanbul'da iki tane Arnavutköy var, biri semt diğeri ilçe. İlçe olan Arnavutköy Terkos gölü ile Sazlıdere barajı arasındaki geniş bölgeyi kapsıyor ve yukarıdaki tanımınıza uyuyor. Muhtemelen siz Arnavutköy ilçesini gördünüz.

Arnavutköy hangi mahalle?

Arnavutköy Mahallesi - Beşiktaş Belediyesi. Erken Bizans Dönemi'nde önemli bir ibadet merkezi olan semt, 1500 yıllık tarihe sahiptir. İsmini, 1453'te Fatih'in İstanbul'u fethetmesiyle semti korumak için görevlendirilen, Arnavut asıllı yeniçerilerden alan mahalle, 19. yy'nin mesire yerlerinden biriydi.

Istanbulda en ucuz kiralık daireler hangi semtte?

Endeksa.com'un verilerine göre İstanbul ilçeleri içinde ortalama metrekare kira değeri en yüksek olanlar sırasıyla Sarıyer, Beşiktaş, Bakırköy, Kadıköy ve Beyoğlu olurken, en düşük kira değeri olanlar ise Sancaktepe, Silivri, Sultanbeyli, Arnavutköy ve Çatalca oldu.

Arnavutköy hangi araba gidiyor?

Arnavutkoy konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden Arnavutköy iett otobüs durakları konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.
  • Otobüs: 336G, 336H, 36AS, 36CB, 48KA, MK22.
  • Minibüs / Dolmuş: MİNİBÜS: A-15, MİNİBÜS: A-74.

Arnavutköy avrupa mı anadolu mu?

Arnavutköy, İstanbul Boğaziçi'nin Avrupa yakasında Beşiktaş ilçesinin sınırları içinde köklü ve tarihsel yapısı ile ünlü bir mahalledir. Arnavutköy İstanbul Boğazı'nın Avrupa yakasındaki sahilde Kuruçeşme ile Bebek arasında yer alır.

İstanbul Arnavutköy hangi bölge?

Arnavutköy
İlçe
ÜlkeTürkiye
İlİstanbul
Coğrafi bölgeMarmara Bölgesi
15 satır daha

Istanbul Arnavutköy Anadolu mu Avrupa mı?

Arnavutköy, İstanbul Boğaziçi'nin Avrupa yakasında Beşiktaş ilçesinin sınırları içinde köklü ve tarihsel yapısı ile ünlü bir mahalledir. ... Arnavutköy'ün karşısında Boğazın Anadolu yakasındaki semtlerinden Kandilli, Üsküdar ve Vaniköy bulunmaktadır.