CNR Expo hangi fuar var?

İçindekiler:

  1. CNR Expo hangi fuar var?
  2. Istanbul Havalimanından CNR Fuar alanına nasıl gidilir?
  3. CNR Expo kaç metrekare?
  4. Yenikapıdan CNR Expo ya nasıl gidilir?
  5. CNR fuar Merkezi sahibi kim?
  6. CNR Expo fuar nasıl gidilir?
  7. Istanbul Fuarı hangi semtte?
  8. CNR Holding sahibi kim?
  9. Boat Show 2021 istanbul ne zaman?
  10. CNR Holding ne iş yapar?
  11. Istanbul yat Fuarı ne zaman?
  12. CNR EXPO Metro hangi durak?
  13. CNRA nasıl gidilir?
  14. Ceyda Erem eşi kimdir?

CNR Expo hangi fuar var?

  • 2-. UNICERA. Uluslararası Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı ...
  • 4-. Beauty and Wellness Show İstanbul. ...
  • 10-. MERSİN TARIM. ...
  • 11-. Mersin Kozmetik. ...
  • 17-. AYSAF. ...
  • 20-. CNR MERSİN KİTAP FUARI. ...
  • 25-. BAYİM OLUR MUSUN FUARI.

Istanbul Havalimanından CNR Fuar alanına nasıl gidilir?

İlk yöntem HAVAİST araçları. İstanbul Yeni Havalimanı'ndan kalkan HAVAİST araçları Yenibosna/Kuleli'ye gidin. Ardından Yenibosna Metro İstasyonu'na gidip metroyla bir durak giderek “DTM-İstanbul Fuar Merkezi” 'nda metrodan inin. Bu istasyondan yürüyerek CNR Expo Fuar Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

CNR Expo kaç metrekare?

CNREXPO Yenişehir Fuar Merkezi, 32.000 m2 kapalı, 47.000 m2 açık alan.

Yenikapıdan CNR Expo ya nasıl gidilir?

Hacıosman – Yenikapı metrosunun bağlantısını kullanarak "Dünya Ticaret Merkezi - İstanbul Fuar Merkezi" istasyonunda inip CNR EXPO'ya gelebilirsiniz.

CNR fuar Merkezi sahibi kim?

İşte,Türkiye'nin en önemli girişimcilerinden olan Ceyda Erem'in kısaca hayatı... Ceyda Erem Türkiye'nin en büyük fuar şirketi olarak bilinen CNR Fuar Merkezi'nin sahibidir.

CNR Expo fuar nasıl gidilir?

Fuara Ulaşım
  1. Metro. Hacıosman – Yenikapı metrosu ile Havalimanı bağlantısını kullanarak "Dünya Ticaret Merkezi - İstanbul Fuar Merkezi" istasyonunda inip CNR EXPO'ya gelebilirsiniz.
  2. Marmaray. ...
  3. Metrobüs. ...
  4. IDO Deniz Otobüsleri. ...
  5. İETT Otobüsleri. ...
  6. Tramvay. ...
  7. Şehirler Arası Otobüs. ...
  8. Hava Yolu.

Istanbul Fuarı hangi semtte?

Semt/Mahalle olarak Yeşilköy Mh. ve Bakırköy ilçesine bağlıdır. İstanbul Fuar Merkezi haritası Istanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. İstanbul Fuar Merkezi posta kodu 34149.

CNR Holding sahibi kim?

Ceylan Erem'in sahibi olduğu CNR Holding, genellikle fuarcılık ve turizm alanlarında faaliyet göstermektedir ve bünyesinde 12 şirket yer almaktadır.

Boat Show 2021 istanbul ne zaman?

DENİZ FUARI Uluslararası Boat Show Tuzla Deniz Fuarı, 02-10 Ekim 2021 tarihleri arasında Viaport Marina'da denizcilik sektörünün açık havada, deniz üzerinde en büyük buluşması olarak kapılarını açmaya hazırlanıyor.

CNR Holding ne iş yapar?

CNR Holding, Fuar ve Etkinlik organize etme konusunda öncü olan CNREXPO Fuar Merkezinin çatı firması olup, bünyesinde kendi iştiraki olan grup şirketlerini barındırmaktadır.

Istanbul yat Fuarı ne zaman?

Uluslararası Boat Show Tuzla Deniz Fuarı, 02- tarihleri arasında Viaport Marina'da denizcilik sektörünün açık havada, deniz üzerinde en büyük buluşması olarak kapılarını açmaya hazırlanıyor.

CNR EXPO Metro hangi durak?

Metro. Hacıosman – Yenikapı metrosunun bağlantısını kullanarak "Dünya Ticaret Merkezi - İstanbul Fuar Merkezi" istasyonunda inip CNR EXPO'ya gelebilirsiniz.

CNRA nasıl gidilir?

Metrobüs. Avcılar – Söğütlüçeşme Metrobüs hattı ile Ataköy - Şirinevler durağına ulaşıp, Havalimanı Metro bağlantısını kullanarak "Dünya Ticaret Merkezi - İstanbul Fuar Merkezi" istasyonunda inip CNR EXPO'ya gelebilirsiniz.

Ceyda Erem eşi kimdir?

CNR Fuarcılık Merkezi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, 1,5 yıl önce eşi Özhan Erem'le ''Expo Channel'' adlı bir TV kanalı kurdu.