Türk Telekom Mobil Öğrenci tarifesi ne kadardır?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom Mobil Öğrenci tarifesi ne kadardır?
  2. Türk Telekom dakikası kaç TL?
  3. Yurt dışını arama dakikası kaç TL?
  4. Mobil Her Yöne kaç TL?
  5. Mobil tarife nedir?
  6. Turkcell yurt dışını arama dakikası kaç TL?
  7. WhatsApp'tan yurtdışını aramak ücretli mi?
  8. Mobil Heryone tarifesi nedir?

Türk Telekom Mobil Öğrenci tarifesi ne kadardır?

Mobil öğrenci paketine dahil olan öğrenciler dakikasi 68,69 kuruştan konuşuyor, SMS'i ise 49,38 kr üzerinden ücretlendiriliyor. Mobil Öğrenci Tarifesi'nde yurt içi her yöne yapılan indirimsiz aramaların dakikası 68,69 kuruştan, yurt içi her yöne yapılan SMS gönderimleri ise 49,38 kuruştan ücretlendirilmektedir.

Türk Telekom dakikası kaç TL?

Standart Tarife ile yurtiçi her yöne dakikası 68,69 Kr konuşun, üstelik aylık Telsiz Kullanım Ücreti de TT Mobil tarafından adınıza ödensin! 28.07.2020 tarihi itibarıyla yurt içi her yöne standart/paketsiz kullanım dakika ücreti 68,69kr/dk, yurtiçi SMS gönderim ücreti 49,38kr/sms olarak güncellenecektir.

Yurt dışını arama dakikası kaç TL?

Standart Uluslararası Arama ve SMS Fiyatları
Sabit Hat (TL/dk.)Mobil Hat (TL/dk.)
Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu ve Kuzey Amerika*1,582,55
Orta Doğu2,802,80
Diğer3,473,47
K.K.T.C.2,042,04
1 satır daha

Mobil Her Yöne kaç TL?

Söz konusu ücret, faturasız müşterilerimizden Ocak ayında 1,56 TL, sonraki aylarda ise her ay 1,58 TL olarak, faturalı müşterilerimizden her ay 1.58 TL olarak tahsil edilecektir. Bu tarifeye faturasız tarifelerden geçiş ücretsiz olacak olup, faturalı tarifelerden geçiş ücreti KDV ve ÖİV dahil 20 TL olacaktır.

Mobil tarife nedir?

Tarife cep telefonu operatörlerinin daha çok müşterilerinin kullanım alışkanlıklarına göre belirledikleri fiyatlandırma sistemleridir. ... Bunlardan bazıları; “şebeke içi görüşme”, “şebeke dışı görüşme”, “sabit telefonlarla görüşme” ve “sms gönderme” ücretleridir.

Turkcell yurt dışını arama dakikası kaç TL?

Tüm vergiler dahil (KDV ve ÖİV) 42,84 TL'ye Yurt Dışını Arama 1 saat Paketi'ne sahip olabilirsiniz.

WhatsApp'tan yurtdışını aramak ücretli mi?

ÜCRETSİZ YURT DIŞI ARAMASI Kullanıcılar artık neredeyse tüm şehir meydanlarında bulunan ücretsiz Wi-Fi'lere bağlanarak WhatsApp üzerinden tamamen ücretsiz bir şekilde yurt dışı araması yapma imkanı buluyor.

Mobil Heryone tarifesi nedir?

Mobil Heryöne Tarifesi'nde heryöne konusmanın 10 dakikası sadece 60 Kuruş, üstelik ilk 10 saniyede 10 Kuruş. 20 TL ve üzerinde yükleme yapın, avantajlı fiyatla 30 gün boyunca doya doya konuşun!