Hat iptali kaç günde olur Vodafone?

İçindekiler:

  1. Hat iptali kaç günde olur Vodafone?
  2. Turkcell hat iptali kaç gün?
  3. Turkcell hat iptali nasil yapilir?
  4. Vodafone Faturalı nasıl iptal edilir?
  5. Turkcell kaç ay TL Yüklemeyince hat kapanır?

Hat iptali kaç günde olur Vodafone?

Nüfus cüzdanınız ile birlikte Vodafone cep merkezi bayilerinden birine giderek, Vodafone hat iptali talebinde bulunabilir, en geç 1 günde hattınızı geçici veya komple kullanıma kapattırabilirsiniz.

Turkcell hat iptali kaç gün?

Ön başvuruda bulunursanız hattınız aramaya kapanacaktır, iptal işlemlerinin tamamlanabilmesi için 10 gün içinde en yakın Turkcell Mağazasına giderek, iptal işlemini onaylamanız gerekmektedir.

Turkcell hat iptali nasil yapilir?

Dijital Operatör Uygulaması - Ayarlarım www.turkcell.com.tr üzerinden hesabınıza giriş yaptın. İptal etmek istediğiniz hattınızı seçin. Ardından hat iptal sebebinizi belirtin. Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra herhangi bir Turkcell bayisine giderek iptalinizi onaylamanız gerekmektedir.

Vodafone Faturalı nasıl iptal edilir?

Faturalı ve faturasız hatlarda konuşma, internet ve SMS paketlerini Vodafone Yanımda Uygulaması'ndan, Online Self Servis'ten, 7000 Sesli Yanıt Servisi'ni ya da *7000#'i arayarak, Vodafone Müşteri Hizmetleri ve Vodafone Cep Merkezleri'nden iptal edebilirsiniz.

Turkcell kaç ay TL Yüklemeyince hat kapanır?

Her yılın 1 Ocak - 13 Mart günleri arasında son yüklemesini yapmış aboneler için takip eden 92 gün, yılın kalan günlerinde son yüklemesini yapmış aboneler içinse takip eden 180 gün içerisinde hala 10 TL ve üstü miktarda TL yüklenmemesi, paket veya Kredi Transfer alınmaması durumunda ise Hazır Kart'ınız ve numaranız ...