Yemeksepeti ne kadar harcadığını öğrenme?

İçindekiler:

  1. Yemeksepeti ne kadar harcadığını öğrenme?
  2. Yemeksepeti kaç sipariş?
  3. Yemeksepeti listeleme ücreti nedir?
  4. Yemek Sepeti bilgileri nasıl silinir?
  5. Yemek Sepeti ekstra ücret alıyor mu?

Yemeksepeti ne kadar harcadığını öğrenme?

Bazı Ekşi Sözlük yazarları, Yemeksepeti'nde bugüne kadar kaç paralık yemek yediğinizi öğrenebileceğiniz bir kod yazmışlar. çalışma mantığı şu şekildedir: google chrome'un web tarayıcısı üzerinden www.yemeksepeti.com/hesabim/onceki-siparislerim adresine girilir. total = total + parseFloat(item.Total.

Yemeksepeti kaç sipariş?

2001 yılında kurulan site, 20 milyondan fazla üye sayısına sahiptir ve günde ortalama 600 bin sipariş almaktadır. Yemeksepeti, 2020 yılında yeni restoranın dijitalleşerek online paket servis sistemine başlamasını sağladı.

Yemeksepeti listeleme ücreti nedir?

'ÖDEMEYİ HİÇ BİR AY ZAMANINDA YAPMIYORSUNUZ' Siz listeleme için 5.90 kesiyorsunuz. Üzerine komisyonunuz olan yüzde 34'ü alıyorsunuz.

Yemek Sepeti bilgileri nasıl silinir?

1) Hesabınızı silmek için öncelikle Yemek Sepeti uygulamasına giriş yaptıktan sonra iletişim formunu kullanabilirsiniz. 2) (212) 359 18 00 nolu numaralarını arayıp hesap iptal talebinizi belirtebilirsiniz, 3) info@yemeksepeti.com adresine e-mail atarak da Yemeksepeti hesap silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Yemek Sepeti ekstra ücret alıyor mu?

Kullanıcılar, yemeksepeti.com sitesi ve mobil uygulamaları ile anlaşmalı olan tüm restoranların en son güncellenmiş menülerine ulaşarak hiçbir ekstra ücret vermeden yemek siparişi verebilirler. Verilen sipariş en geç bir dakika içerisinde teknolojinin en son yenilikleri kullanılarak ilgili restorana iletilir.