Steam PUBG ne?

İçindekiler:

  1. Steam PUBG ne?
  2. PUBG nasıl bir oyun?
  3. PUBG Mobile oyunun amacı nedir?
  4. Steam PUBG kaç gün ücretsiz?
  5. PUBG oynamak ücretli mi?

Steam PUBG ne?

PUBG: BATTLEGROUNDS Steam'de. KRAFTON, Inc. KRAFTON, Inc. PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS, oyunun sonunda hayatta kalmayı başarabilen tek bir oyuncunun kazanabildiği ve oyuncu topluluklarının görüşlerinin toplanarak ortaya çıkardığı bir oyundur.

PUBG nasıl bir oyun?

Pubg Mobile oyununun amacı hayatta kalmaktır. Klasik oyun modunda 100 kişilik oyuncu kadrosu kendi içinde rastgele takımlara ayrılır. Oyuncular uçaktan paraşütle istediği bölgeye atlayabilir. Oyuncular yere indiğinde herkes eşit durumdadır.

PUBG Mobile oyunun amacı nedir?

PUBG'de asıl amaç hayatta kalmaktır ancak bu amacı gerçekleştirirken de diğer oyuncuları saf dışı bırakmak için harekete geçmek gerekiyor. Oyunda 100'e yakın oyuncu rotası belirlenmiş bir uçağın içinde oyuna başlarlar. ... Her durumda oyuncular oyunu kazanmak için ölmeden en sona kalan oyuncu ya da takım olmaya çalışırlar.

Steam PUBG kaç gün ücretsiz?

Tavasını Kapan Gelsin: PUBG, Steam'de Bir Hafta Boyunca Ücretsiz Oldu. Uzun bir zamandır beklenen ücretsiz PUBG haftası başladı. 9-16 Ağustos tarihleri arasında gerçekeştirilecek etkinlik boyunca oyuncular, PUBG: Battlegrounds'ı Steam üzerinden ücretsiz bir şekilde oynayabilecek.

PUBG oynamak ücretli mi?

Battle Royale türünün en çok oynanan oyunlarından olan PUBG, Microsoft Store'da kısa bir süre için ücretsiz oldu. Oyunu ücretsiz olarak aldıktan sonra tamamen sizin oluyor. Oyunu Xbox One'da oynamak istiyorsanız ayrıca Xbox Live üyelik de almanız gerekiyor.