Güvenli internet telefonda nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Güvenli internet telefonda nasıl yapılır?
  2. Güvenli internet adresi nedir?
  3. Guvenli internet deyince akla ne gelir?
  4. Turkcell Superonline Güvenli internet nasıl yapılır?

Güvenli internet telefonda nasıl yapılır?

Güvenli İnternet Hizmetine SMS ile de başvuruda bulunabilirsiniz. Seçmek istediğiniz profile göre, cep telefonunuzun SMS ekranında GUVENLI AILEveya GUVENLI COCUK yazarak 2500'a kısa mesaj gönderebilirsiniz. Aile Profilinde Oyun, Sohbet ve Sosyal Medya seçimini de SMS ile yapabilirsiniz.

Güvenli internet adresi nedir?

İnternet servis sağlayıcıları tarafından ücretsiz olarak sunulan ve İnternetteki zararlı içeriklerden sizi ve ailenizi büyük oranda koruyan alternatif bir İnternet erişimidir. Güvenli İnternet Hizmeti : Ücretsizdir. Kolaydır, abonelik bir kısa mesaj(SMS) ile mümkündür ve program kurmaya gerek yoktur.

Guvenli internet deyince akla ne gelir?

Neyi nerede aradığımıza dikkat etmek, Kablosuz ağımızın şifresini paylaşmamak ve herkese açık şekilde bırakmamak, şifre güvenliğine dikkat etmek, İnternet üzerinden alışveriş yapıyorsak sanal kredi kartı kullanmayı tercih etmek, Şüpheli linkleri ve e-mailleri açmamak, tıklamamak, Phishing tuzağına düşmemek.

Turkcell Superonline Güvenli internet nasıl yapılır?

www.turkcell.com.tr üzerinden hesabınıza giriş yapın. Menüden Güvenli İnternet Hizmeti seçeneğine gelin. Güvenli İnternet Aile Profili'ni seçtikten sonra Ayarlar bölümünden Güvenli İnternet Kullanım ayarlarınızı belirleyin. Örnek olarak; sadece oyun veya sadece kumar ile ilgili içerikleri ayrı ayrı engelleyebilirsiniz.