Kulak temizleme cihazı nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Kulak temizleme cihazı nasıl kullanılır?
  2. Vakumlu Kulak Temizleme Cihazı zararlı mı?
  3. Waxvac nasıl kullanılır?
  4. Kirli kulak temizlenmezse ne olur?
  5. Kulak temizliğini kim yapar?

Kulak temizleme cihazı nasıl kullanılır?

Ürünü kullanmak için 2 adet kalem pili yuvasına takmanız ve on-off düğmesine basmanız yeterli. Kulağınıza girdiği anda tüm tozu ve kiri çekecek işitme hassasiyetinizi bir kademe üst seviyeye çıkartacaktır. Tüm aile için kullanabilirsiniz. Özellikle anneler ve çocuklar bu işe bayılacak.

Vakumlu Kulak Temizleme Cihazı zararlı mı?

Kulak temizliği için kullanılan kulak pompası kulağı temizlemekten çok zarar veriyor. Bolu'da özel bir hastanede görevli kulak burun boğaz uzmanı Dr. Abuzer Kaylan, özellikle çocukların kulak temizliği için satılan kulak pompalarının zararlı olduğunu belirterek, “Temizlerken kulak zarını görmek gerekir.

Waxvac nasıl kullanılır?

Ürünü kullanmak için 2 adet kalem pili yuvasına takmanız ve on-off düğmesine basmanız yeterli. Kulağınıza girdiği anda tüm tozu ve kiri çekecek işitme hassasiyetinizi bir kademe üst seviyeye çıkartacaktır. Tüm aile için kullanabilirsiniz. 2 adet AA Kalem Pil ile çalışmaktadır. Kullanımı kolay ve pratiktir.

Kirli kulak temizlenmezse ne olur?

Kulak kiri olarak bilinen buşon oluşumunun temel sebebi kulak zarını, yabancı cisimlere ve bakterilere karşı korumaktır. Kulak salgısının çok sık temizlenmesi, kulak zarını savunmasız bırakarak enfeksiyon oluşumunu kolaylaştırır.

Kulak temizliğini kim yapar?

KBB uzmanı, muayene sonrasında en uygun temizleme yöntemini tercih ederek kulağın temizlenmesini sağlar. Hekim, kulak kiri temizliği öncesinde buşonun yumuşaması için kulağa solüsyon damlatabilir.