Iburamin kaç yaş için kullanılır?

İçindekiler:

  1. Iburamin kaç yaş için kullanılır?
  2. Iburamin Cold şurubu ne işe yarar?
  3. Iburamin Cold kaç yaş için hap?
  4. Peditus şurup kaç yaş?
  5. Iburamin Zero tablet ne işe yarar?
  6. Iburamin Zero Oksuruge iyi gelir mi?
  7. Iburamin cold şurup çocuklar için ne işe yarar?
  8. Iburamin Zero 100 mg 1 mg 5 ml süspansiyon ne işe yarar?
  9. Iburamin Zero açıldıktan sonra ne kadar kullanılır?
  10. Iburamin Zero 100 mg 1 mg süspansiyon nedir?
  11. Iburamin Cold ne zaman kullanılır?
  12. Iburamin cold şurup kimler kullanabilir?

Iburamin kaç yaş için kullanılır?

12 yaşından büyük çocuklarda ve yetişkinlerde günde 3 – 4 kez 1 – 2 ölçek kullanılır. 6 yaşın altındaki çocuklarda kullanılmaz. İstenmeyen etkiler, semptomları kontrol altına almak için gerekli olan en düşük etkin dozun en kısa sürede kullanılması ile en aza indirilebilir.

Iburamin Cold şurubu ne işe yarar?

Genişleyen kan damarları burun tıkanıklığına sebep olur. İBURAMİN COLD ŞURUP; Soğuk algınlığı, grip, sinüzit ve diğer üst solunum yolu enfeksiyonları ile birlikte görülen ateş, burun akıntısı ve burun tıkanıklığı içeren semptomların giderilmesinde kullanılır.

Iburamin Cold kaç yaş için hap?

12 yaş altı çocuklarda kullanılmamalıdır. Yaşlılarda Kullanım: İBURAMİN COLD film kaplı tablet, 60 yaş üzeri hastalarda mide kanaması riskini arttırabilir.

Peditus şurup kaç yaş?

6 yaşın altındaki çocuklarda kullanılmamalıdır. 6-12 yaş arası kullanımı önerilmemektedir.

Iburamin Zero tablet ne işe yarar?

Genel soğuk algınlığı, grip ve diğer üst solunum yolu enfeksiyonları ile birlikte görülen ateş, baş ağrısı, burun akıntısı, vücut kırıklığı ve ağrılarını içeren semptomların (belirtilerin) giderilmesinde kullanılır.

Iburamin Zero Oksuruge iyi gelir mi?

soğuk algınlığını 1 günde geçiren etkili bir ilaç. güzel ilaç benim öksürüğe karşı birebir.

Iburamin cold şurup çocuklar için ne işe yarar?

İBURAMİN COLD; Soğuk algınlığı, grip, sinüzit ve diğer üst solunum yolu enfeksiyonları ile birlikte görülen ateş, burun akıntısı ve burun tıkanıklığını içeren belirtilerin giderilmesinde kullanılır.

Iburamin Zero 100 mg 1 mg 5 ml süspansiyon ne işe yarar?

klorfeniramin maleat içeren süspansiyondur. Soğuk algınlığı, grip ve viral üst solunum yolu enfeksiyonlarının varlığında ateş düşürücü olarak kullanılır. KV hastalık risk faktörlerini taşıyan hastalarda risk daha yüksek olabilir.

Iburamin Zero açıldıktan sonra ne kadar kullanılır?

Açıldıktan sonra buzdolabında en fazla 1 ay saklanabilir. Sadece topikal kullanılır enjekte edilmemeli veya içilmemelidir. 2-8°c'nın arasında buzdolabında saklanır,ışıktan korunmalıdır.

Iburamin Zero 100 mg 1 mg süspansiyon nedir?

kapatılmış 100 ml'lik amber renkli cam şişelerde (Tip III), her bir kaşıkta (5 ml) 100 mg ibuprofen ve 1 mg klorfeniramin maleat içeren süspansiyondur. Soğuk algınlığı, grip ve viral üst solunum yolu enfeksiyonlarının varlığında ateş düşürücü olarak kullanılır.

Iburamin Cold ne zaman kullanılır?

İBURAMİN COLD her 4 veya 6 saatte 1 veya 2 film kaplı tablet, 24 saatte maksimum 6 film kaplı tablet kullanılır, en fazla 5 gün kullanılmalıdır. Siz ağrınızı, ateşinizi veya soğuk algınlığınızı tedavi edebilecek en küçük doz İBURAMİN COLD'u kullanın.

Iburamin cold şurup kimler kullanabilir?

12 yaşından büyük çocuklarda ve yetişkinlerde günde 3 – 4 kez 1 – 2 ölçek kullanılır. 6 yaşın altındaki çocuklarda kullanılmaz. İstenmeyen etkiler, semptomları kontrol altına almak için gerekli olan en düşük etkin dozun en kısa sürede kullanılması ile en aza indirilebilir.