Internetten kredi başvurusu neden olumsuz sonuçlanır?

İçindekiler:

  1. Internetten kredi başvurusu neden olumsuz sonuçlanır?
  2. Kredi başvurunuz şu an için olumlu değerlendirilememiştir ne demek?
  3. Kredi başvurusu olumsuz sonuçlanan müşteri tekrar ne zaman başvuru yapabilir?
  4. Kredi başvurusu olumsuz olursa ne olur?

Internetten kredi başvurusu neden olumsuz sonuçlanır?

İhtiyaç kredisi başvurusunun onaylanmamasındaki bir sebep de gelir düzeyi ve sigortalılık durumudur. Kredi notunuz ne kadar yüksek olursa olsun belgelenebilir bir gelirinizin olması gerekiyor. ... Resmi bildirilere göre aylık toplam kredi ve kredi kartı borçlarınız, aylık belgelenebilir gelirinizin yarısından fazla olamaz.

Kredi başvurunuz şu an için olumlu değerlendirilememiştir ne demek?

Kredi Kartı Başvurunuz Şu an için Olumlu Değerlendirilememiştir Ne Demek? Genelde SMS ya da internet bankacılığı yapılan kredi kartı başvurusundan sonra gelen mesajdır. Şu an için olumlu değerlendirilememiştir demek o bankadan şimdilik kart alamamanız demektir.

Kredi başvurusu olumsuz sonuçlanan müşteri tekrar ne zaman başvuru yapabilir?

Üst üste yaptığınız başvurular kredi notunuzu etkileyebilir. Eğer kredi notunuzun düşük olması nedeniyle ret yanıtı aldıysanız, birkaç ay bekleyip bu süreçte ödemelerinizi düzenli yaparak kredi notunuzu yükselttikten sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz.

Kredi başvurusu olumsuz olursa ne olur?

Kredi başvurusu yapmak da kredi notunuzu olumsuz yönde etkilemiyor. ... Hiç kredi kullanmamış bir kişinin kredi notu hesaplanamadığı için burada farklı yöntemlere başvuruluyor. En fazla kullanılan, bankaların kişinin doldurdukları formlar üzerindeki bilgileri oluyor. Bu durumun ise KKB ile bir ilgisi bulunmuyor.