Canlı dersi öğretmen okulda bulunmak zorunda mı?

İçindekiler:

  1. Canlı dersi öğretmen okulda bulunmak zorunda mı?
  2. Norm fazlası olmayan öğretmen görevlendirilebilir mi?
  3. Öğretmen kaç gün okula gitmeli?
  4. Öğretmene isteği dışında 21 saatten fazla ders verilebilir mi?
  5. EBA canlı ders öğretmenler için zorunlu mu?
  6. EBA canlı ders yapmak zorunlu mu?
  7. Görevlendirme ne zaman biter?
  8. Uzaktan eğitimde öğretmenler okula gidecek mi?
  9. Canlı ders girmek zorunlu mu?
  10. EBA dışında zoom zorunlu mu?
  11. Canli ders zorunlu mu?
  12. MEB görevlendirme ne zaman biter?

Canlı dersi öğretmen okulda bulunmak zorunda mı?

Böyle bir şey mümkün değildir. Bakanlığın açıklaması canlı ders anlatımı hususunda öğretmenlere bir zorunluluk getirmemektedir. Ayrıca bir okul yöneticisinin, öğretmenlerimizin mevzuat gereği aldığı ek ders ücretlerini ödememek HAKKI DA değildir, HADDİ DE değildir.

Norm fazlası olmayan öğretmen görevlendirilebilir mi?

18.06.2014 Tarihli ve 29034 Sayılı Resmi Gazete'de Yayımlanan Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumları Yönetici ve Öğretmenlerinin Norm Kadrolarına İlişkin Yönetmeliğinin "Norm kadro sayısının değiştirilemeyeceği" başlıklı, 23. maddesindeki, "(1) Norm kadro belirlenmesine esas kriterlere göre yapılacak ...

Öğretmen kaç gün okula gitmeli?

MEB, uzaktan eğitimde, 'dördüncü dönem'in başladığı 23 Kasım'dan üç gün uzaktan eğitimin detaylarını içeren bir genelge yayımladı. Genelgede, zümre öğretmenleri ile rehber öğretmenlerin haftada bir gün okula gitmesi gerektiği belirtildi.

Öğretmene isteği dışında 21 saatten fazla ders verilebilir mi?

Milli Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Karara göre, genel bilgi ve meslek dersleri öğretmenlerine 15 saat aylık karşılığı, 6 saate zorunlu ek ders görevi verilebilmekte buda toplamda 21 saat ders görevi yapmaktadır. ... Öğretmen isterse bu görevi alır istemezse almaz.

EBA canlı ders öğretmenler için zorunlu mu?

İnternet üzerinden gerçekleştirilen EBA canlı derslere girmenin zorunlu olduğuna dair bir resmi açıklama yok fakat EBA sisteminde her bir öğrencinin derslere katılım durumu, hangi derse girip girmediği kayıt altında tutuluyor ve öğretmenler tarafından takip edilebiliyor.

EBA canlı ders yapmak zorunlu mu?

EBA Canlı Ders konusu öğrencilerdeki eksiklikleri giderme amaçlı olduğu için canlı derslere katılım zorunlu olması, yoklama alınması gibi bir durum için şuana kadar bir açıklama yok.

Görevlendirme ne zaman biter?

Geçici görevlendirme en fazla 1 yıl olarak yapılabilir ve her defasında bir yılı geçmemek üzere uzatılabilir. Kesintili ya da kesintisiz olarak bu Yönetmelik kapsamında toplamda altı ayı geçen görevlendirmelerde personelin muvafakatinin alınması şarttır.

Uzaktan eğitimde öğretmenler okula gidecek mi?

Öğretmenler çalışmalarını uzaktan sürdürebilecek ancak kamera veya bilgisayar sıkıntısı yaşayan öğretmenler okula gidebilecek. Zümre öğretmenlerin ise haftada bir gün okula gitmesi gerekecek. ... Okulların yıl sonuna kadar uzaktan eğitim modeline geçmesiyle birlikte öğrenciler EBA sisteminde derslerin başına geçecek.

Canlı ders girmek zorunlu mu?

Canlı derslere katılın zorunlu değil. Ancak uzaktan öğrenme sistemindeki tüm etkinliklerin (ders vidosu, canlı ders, ders içerikleri vb) en az %50 oranında takip etmeniz gerekmekte.

EBA dışında zoom zorunlu mu?

Evet, katılmak zorunlu. Ek olarak EBA sana atanan derslerden kaç tanesine girdiğinin raporunu tutuyor ve bu raporu okul müdürü ve öğretmenler vs. görebiliyor.

Canli ders zorunlu mu?

Canlı derslere katılın zorunlu değil. Ancak uzaktan öğrenme sistemindeki tüm etkinliklerin (ders vidosu, canlı ders, ders içerikleri vb) en az %50 oranında takip etmeniz gerekmekte.

MEB görevlendirme ne zaman biter?

5-Görevlendirmeler, eğitim ve öğretimin aksatılmaması ve ders bütünlüğünün sağlanması için ders yılı içerisinde yapılmayacak; bir sonraki eğitim öğretim yılı içinde yapılması düşünülen görevlendirmeler 1 Temmuz - 30 Eylül tarihleri arasında planlanıp aynı tarihler içinde ve görev süreleri net olarak belirlenerek ...