Pars 8X8 nedir?

İçindekiler:

  1. Pars 8X8 nedir?
  2. Pars 6x6 hangi ülkenin?
  3. Pars hangi firmanın?
  4. Pars STA ne demek?
  5. Pars 8x8 kaç ton?
  6. Pars 8x8 ne zaman gelecek?
  7. 6X6 nedir?
  8. Pars Izciyi kim üretiyor?
  9. STA ne demek?
  10. Pars isminin anlamı nedir?
  11. Rusya Pro Lig nedir?
  12. Russia Liga Pro nedir?
  13. Nurol inşaat sahibi kim?
  14. Oğlu Pars neden öldü?

Pars 8X8 nedir?

PARS III - 8x8 Taktik Tekerlekli Zırhlı Araç - Genel Bakış 30.000 kg azami yüklü ağırlığa sahip olan PARS III 8X8, dizel motorla donatılmıştır. 100 km/s hıza ulaşabilen araç ` dik, 0+ yan eğimde hareket edebilmekte, 70 cm yüksekliğinde dik engel ve 200 cm uzunluğunda hendek geçebilmektedir.

Pars 6x6 hangi ülkenin?

Bir Türk Markası Olarak PARS Pars araç ailesinin isim babası Cem Altınışık beydir.

Pars hangi firmanın?

Adını güç temsilcisi olan Anadolu parsı'ndan alan Ankara konuşlu FNSS AŞ. üretimi taktik tekerlekli zırhlı savaş aracı.

Pars STA ne demek?

PARS-STA, genel amaçlı 4x4 araçlardan farklı olarak, arkada konumlanan güç paketinin sağladığı hareket kabiliyeti performansı ile tam bir tekerlekli tank avcısı olarak tasarlanmıştır.

Pars 8x8 kaç ton?

GENEL BİLGİLER
Azami Yüklü Ağırlık30.000 kg
NATO'nun Tek Yakıt Konseptine Uygun EURO 3 Güç PaketiF34 Yakıtı, JP8
Aks Sayısı4
Kullanılan Aks SayısıTüm Tekerlerden Tahrik
Döndürülebilen Aks Sayısı1, 2, 3, 4
13 satır daha

Pars 8x8 ne zaman gelecek?

Araçlar 2022 yılında güvenlik güçleri tarafından kullanılmaya başlanacak." ifadelerini kullandı.

6X6 nedir?

Adını bir zamanlar Anadolu'da yaşayan sessiz, çevik ve yırtıcı bir leopar türünden alan PARS III 6X6; düşük ve yüksek yoğunluklu muharebe alanlarında kullanılmak üzere tasarlanmış, stratejik avantajlar sunan, günümüzün en gelişmiş teknolojilerini barındıran, taktik tekerlekli zırhlı muharebe aracıdır.

Pars Izciyi kim üretiyor?

Türk Silahlı Kuvvetlerine sınırsız teknoloji desteği FNSS, güvenlik güçlerinin zırhlı kara aracı ihtiyacının karşılanmasına yönelik yürütülen Özel Maksatlı Taktik Tekerlekli Zırhlı Araç Projesi (ÖMTTZ) kapsamında geliştirilen Pars 6x6 ve Pars 8x8 araçlarını seri üretim aşamasına getirdi.

STA ne demek?

Serbest Ticaret Anlaşması (STA), taraf ülkelerin kendi aralarında gümrük vergisi ve kısıtlamalarını kaldırmaları, ancak üçüncü ülkelere karşı ortak bir gümrük tarifeleri oluşturmamaları, anlaşma dışında kalan üçüncü ülkelere her üye ülkenin kendi milli gümrük tarifesini uygulayabildiği bir ekonomik birleşmedir.

Pars isminin anlamı nedir?

Yırtıcı, Atik ve vahşi hayvan türlerinden birisidir. "Pars" isminin bir başka anlamı ise yüce ve yüksek olmaktadır. İsmin bir başka anlamı ise oturma odalarında kullanılan ve kerpiç ile yapılan sedirler olmaktadır.

Rusya Pro Lig nedir?

Rossiyskaya Premyer-Liga (Rusça: Российская премьер-лига; РПЛ), Rusya'da futbolun en üst seviyesini oluşturan ligdir. 45.000'in üstünde takımın bulunduğu Rusya'da Premyer Lig, 16 takımdan oluşur.

Russia Liga Pro nedir?

LigaPro, Portekiz futbol lig sisteminde Primeira Liga'dan sonraki en yüksek ikinci ligdir. Her sezonun sonunda ligin başarılı takımları Primeira Liga'ya yükselir, başarısız takımlar bir alt lig olan Portekiz Şampiyonası'na düşer.

Nurol inşaat sahibi kim?

Nurol Holding A.Ş., Türkiye'de faaliyet gösteren holding kuruluşu.Ticaret, savunma sanayi, inşaat- makine ve imalat, turizm, finans alanlarında faaliyet gösterir. 1966 yılında Arhavi (Artvin) kökenli Çarmıklı ailesine mensup, 3 erkek kardeşin ortaklığı ile holdingin ilk firması olan Nurol İnşaat A.Ş. kurulmuştur.

Oğlu Pars neden öldü?

Manken Ebru Şallı'nın iş insanı Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Pars Tan'ın mücadele ettiği lenfomaya yenilerek 'de hayatını kaybetmesinin ardından bir yıl geçti.