Turkcell 3 GB paketi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Turkcell 3 GB paketi nasıl yapılır?
  2. Turkcell Akıllı 3 GB paketi nasıl iptal edilir?
  3. Rahat süper 3 GB Faturalı mı?
  4. Özel üçlü 3 GB paketi nasıl yapılır?
  5. Turkcell paketleri nasıl iptal edilir?
  6. Türk Telekom 2 GB ne kadar?
  7. Turkcell 5 GB internet ne kadar?
  8. Rahat Hat faturalı mı?

Turkcell 3 GB paketi nasıl yapılır?

Paketi nasıl alabilirim? CEPTEN 2HAFTALIK 3GB yazıp 2222'ye gönderebilirsiniz. İsterseniz Turkcell bayilerinden, müşteri hizmetlerinden, kurumsal çözüm merkezlerinden veya Dijital Operatör uygulamasından satın alabilirsiniz.

Turkcell Akıllı 3 GB paketi nasıl iptal edilir?

Akıllı 3 GB paketi içeriğinde 3 GB İnternet + Her Yöne 7 SMS + Dergilik Mini + Dergilik'te geçerli 1 GB yer alıyor. Akıllı 3 GB paketi iptal etmek için; IPTAL AKILLI'a göndererek iptal edebilirsiniz.

Rahat süper 3 GB Faturalı mı?

Rahat Fırsat 3GB paketini alan müşterilerimiz Rahat Fırsat 3GB Paket sonlanma tarihine göre en yakın Turkcell faturalama döneminde faturalandırılacaktır. ... Tekrarsız paket alan müşteriler; SMS, Turkcell bayileri, Müşteri Hizmetleri, Online kanallarından diledikleri zaman yeniden paket alabileceklerdir.

Özel üçlü 3 GB paketi nasıl yapılır?

Süper Üçlü 3GB Paketi ile Her Yöne 500 DK , Her Yöne 1000 SMS ve 3 GB Cepten İnternet sadece 30 TL! Siz de Türk Telekom bireysel faturasız mobil tarifelerinde iseniz SUPER UCLU 3GB yazıp 5555'e SMS gönderin, Süper Üçlü 3GB Paket cebinize gelsin.

Turkcell paketleri nasıl iptal edilir?

Nasıl iptal ederim? İptal; Baskonuş Abonelik iptali yaptırmak için Turkcell Faturalı veya Faturasız hat kullanıyorsanız 532'yi arayabilir ya da Turkcell Mağazasına başvurabilirsiniz. Ayrıca BASKONUS ABONE IPTA L yazarak 2222'ye mesaj gönderebilirsiniz.

Türk Telekom 2 GB ne kadar?

Ayda sadece 35 TL'ye 2 GB cepten internet, her yöne 7 SMS ile Türk Telekom'da! BENZERSIZ 2GB yazıp 5555'e SMS gönderin, Benzersiz 2 GB Paketi'niz cebinize gelsin! Online İşlemlerden de satın alabilirsiniz. BENZERSIZ 2GB yazıp 5555'e gönderin.

Turkcell 5 GB internet ne kadar?

Faturalı Süper Paket Kampanyası'ndan bireysel faturalı hat sahipleri kampanyadan yararlanabilirler. 5 saat boyunca kullanılabilir 5 GB içeren paketin fiyatı 19,9 TL'dir. Fiyata %18 KDV ve %10 ÖİV dâhildir. Paket üst üste en fazla 10 kez alınabilir.

Rahat Hat faturalı mı?

Rahat Paket Tarifesi Turkcell rahat ile faturasız hatlarınızdan faturalı gibi kullanarak istediğiniz zaman bu paketi alabilir istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Yeni abonelere ve hatlarını Turkcelle taşıyanlara özel olarak sunulan Turkcell rahat paketi kesinlikle kullanmanız gereken paketlerden biridir.