Türk Telekom MMS ayarları nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom MMS ayarları nasıl yapılır?
  2. Turkcell yapilandirma mesaji nasil alinir?
  3. 45 g geçtiğini nasıl anlarız?
  4. Telefonumun 5G olduğunu nasıl anlarız?

Türk Telekom MMS ayarları nasıl yapılır?

MMS ayarlarınızı SMS ile almak için MMS AYAR yazıp 5555'e gönderebilirsiniz. Cep telefonunuza gönderilen SMS'i açtığınız zaman MMS ayarları otomatik olarak yapılacak ve MMS servisini kullanmaya başlayacaksınız. SMS ile otomatik olarak telefonunuza göndermek için lütfen tıklayın.

Turkcell yapilandirma mesaji nasil alinir?

İnternet ayarlarını almak için en basit yöntem "INTERNET" yazdıktan sonra 2222'ye SMS atmaktır. Bu SMS'in ardından internet ayarları otomatik olarak telefona yükleniyor. Bir diğer basit adım ise Turkcell'in mobil uygulamasını kullanmaktır. Mobil uygulamayı kullanarak ayarları kolay bir şekilde elde edebilirsiniz.

45 g geçtiğini nasıl anlarız?

4.5G'yi kullanabilmeniz için telefonunuzun ve sim kartınızın 4.5G uyumlu olması gerekmektedir. Öğrenmek için hemen 4.5 G HAZIR yazıp 5555'e ücretsiz SMS gönderebilirsiniz.

Telefonumun 5G olduğunu nasıl anlarız?

Telefonunuz eğer otomatik olarak 4,5 G'ye geçmiş ise bağlantı simgesinde 3G yerine LTE, 4G veya 4,5 G ibareleri çıkacaktır. Eğer LTE, 4G veya 4,5G bağlantı ibaresini göremiyorsanız daha doğrusu bağlantınız hala 3G olarak görünüyorsa, Ayarlar/ Hücresel veri işlemlerine girin.