Evigen bemiks bepanthen ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Evigen bemiks bepanthen ne işe yarar?
  2. Bemiks evigen bepanthen ampül saça nasıl uygulanır?
  3. Bepanthen Evigen bemiks ampül şampuana nasıl kullanılır?
  4. Saç bakım ampulleri nasıl kullanılır?
  5. Bemiks Bepanthen Evigen hangi yağ kullanılır?
  6. Bepanthen ampul şampuana katılır mı?

Evigen bemiks bepanthen ne işe yarar?

Saçları kökten uca besleyerek, saçlara hacim katıyor. Saçların daha gür ve kalın olmasını sağlıyor. Yıpranmış, solgun, cansız ve mat görünen saçlara ışıltı ve parlaklık kazandırıyor. Saçta kepek ve mantar oluşumunu en aza indirgiyor.

Bemiks evigen bepanthen ampül saça nasıl uygulanır?

Şampuanınızın için 1 yemek kaşığı bal ve eczaneden satın alabileceğiniz bir tane bemiks ampül, bir tane bepanthen ampül, bir tane evigen ampül kırıp katın, saçlarınızı yıkarken bu şampuanı kullanın.

Bepanthen Evigen bemiks ampül şampuana nasıl kullanılır?

Malzemeler : Şampuan , Bepanthen Ampul Uygulama Şekli : Kullanmış olduğumuz Şampuanımız ın içerisine 1 adet Bepanthen ampul ü döküp iyice çalkalıyoruz. Bu karışımı saçlarımıza uyguladığımızda kökten uca parlayan sağlıklı ve gür saçlara sahip olduğunuzu göreceksiniz.Sağlıklı Saçlara kavuşmak bu kadar kolay.

Saç bakım ampulleri nasıl kullanılır?

Direk saça sürülmesi yerine saç bakım maskesi yada şampuana katılarak kullanılması gerekmektedir. Büyün malzemeleri bir cam kase içerisinde karıştırın ve saç diplerine masaj yapacak şekilde yedirin. Ortalama 45 dakika kadar bekledikten sonra ılık su ile durulamanız yeterlidir. Ayda 1 defa yapılması yeterlidir.

Bemiks Bepanthen Evigen hangi yağ kullanılır?

Bemiks Evigen Bepanthen Şampuan Yağ olarak; Hindistan cevizi yağı, Badem yağı veya Zeytin yağı benzeri saça sürülen her yağı kullanabilirsiniz.

Bepanthen ampul şampuana katılır mı?

BEPANTHEN AMPUL NASIL KULLANILIR? Tıbbı olarak deri altına, kas içine yada damar uygulanan bu ilaç hastanelerde doktorlar tarafından yapılır. Asla kendiniz bu işlemi yapmamalısınız. Sadece saç maskelerinde yada kullandığınız şampuana ekleyerek kullanabilirsiniz.