Doğa Fen ve Teknoloji Lisesi nerede?

İçindekiler:

  1. Doğa Fen ve Teknoloji Lisesi nerede?
  2. Doğa Koleji Bursluluk sınavını kazanmak için kaç puan gerekir?
  3. Fen ve Teknoloji Lisesi kaç yıl?
  4. Fen ve Teknoloji Lisesinde hangi bölümler var?
  5. Doğa Koleji bursluluk sınavı 2021 ne zaman?
  6. Fen ve teknoloji Lisesi hangi illerde var?
  7. Fen ve Teknoloji Lisesinde hangi dersler var?

Doğa Fen ve Teknoloji Lisesi nerede?

Lise, İstanbul, Ataşehir, İçerenköy Mah. Özel Bostancı İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi, Ataşehir'deki adresi ile öğrencilerinin kaliteli eğitimi sağlıklı eğitim ortamlarında almalarına olanak sağlamaktadır.

Doğa Koleji Bursluluk sınavını kazanmak için kaç puan gerekir?

481-490 arası OYP puanı alan öğrencilerin u bursla ödüllendirildiği Doğa Koleji'nde 471-480 arası puan alan öğrencilere `, 451-470 arası puan alan öğrencilere P burs imkanı sağlanıyor.

Fen ve Teknoloji Lisesi kaç yıl?

Fen ve Teknoloji Liseleri, öğrencilerine ilk yılı İngilizce hazırlık sınıfı dahil olmak üzere toplam 5 yıllık eğitim imkanı sunuyor. Müfredatı özenle hazırlanan Fen ve Teknoloji Lisesi'nin, ileri derece donanım ve yazılım, temel mühendislik, elektrik-elektronik, genetik dersleri sunduğu ayrıcalıklardan bazıları.

Fen ve Teknoloji Lisesinde hangi bölümler var?

MEF Fen ve Teknoloji Lisesi (Ulus)
  • Bölümler. Edebiyat. Matematik. Fen Bilimleri. Sosyal Bilimler. Bilişim ve Eğitim Teknolojileri. Yabancı Dil. Yabancı Dil. Müzik ve Sahnet Sanatları Beden Eğitimi.
  • Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık.
  • İletişim.

Doğa Koleji bursluluk sınavı 2021 ne zaman?

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Bursluluk Sınavı 2021 Detayları İTÜ ETA Vakfı 2021 bursluluk sınavı tarihlerini 6 Mart tarihinde duyurdu. 4-5-6 ve 7. sınıflar için 12 Mart tarihine kadar başvurular alındı, 13 Mart tarihinde sınav gerçekleşti.

Fen ve teknoloji Lisesi hangi illerde var?

Fen ve Teknoloji Liselerinin bulunduğu diğer iller: Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Bursa, Diyarbakır, Edirne, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Kütahya, Malatya, Manisa, Mersin, Muğla, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Trabzon ve Yozgat.

Fen ve Teknoloji Lisesinde hangi dersler var?

Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencileri; fizik, kimya, matematik ve biyoloji derslerinin yanı sıra, akademisyenler tarafından müfredatı özenle hazırlanan “Teknoloji ve Donanım” ve “Teknoloji ve Yazılım” derslerini alıyorlar.