Kapanan iPhone 5s nasıl açılır?

İçindekiler:

  1. Kapanan iPhone 5s nasıl açılır?
  2. Kilitlenen iPhone 5 nasıl açılır?
  3. iPhone 5S resetleme nasıl yapılır?
  4. iPhone kilitlendi nasıl acılır?
  5. iPhone 5 resetleme nasıl yapılır?

Kapanan iPhone 5s nasıl açılır?

Yan düğmeye basıp "kapat" sürgüsü görünene kadar düğmeyi basılı tutun. Sürgüyü sürükleyip aygıtınızın kapanması için 30 saniye bekleyin. Aygıtınız donduysa veya yanıt vermiyorsa aygıtınızı yeniden başlamaya zorlayın. Aygıtınızı yeniden açmak için yan düğmeye basıp Apple logosu görünene kadar düğmeyi basılı tutun.

Kilitlenen iPhone 5 nasıl açılır?

Cihazınız kilitli ve yanıt vermiyorsa ilk yapmanız gereken Home tuşuna ve kapatma tuşuna aynı anda basılı tutup 10 saniye kadar bekledikten sonra cihazımız kapanıyor ve baştan başlatılıyor.

iPhone 5S resetleme nasıl yapılır?

iPhone 5/5S/6/6S HARD RESET ATMA Adım: İlk olarak Güç Tuşu'na basılı tutun. 2. Adım: Parmağınızı Güç Tuşu'ndan çekmeden Home butonu yani cihazın ön yüzünde yer alan Ana Ekran Tuşu'na basın. 3. Adım: Bu işleme ekran kapanana kadar ve Apple logosu görünene kadar devam edin.

iPhone kilitlendi nasıl acılır?

iPhone veya iPad'in Açma Kapama butonu ile Ana Ekran butonuna aynı anda basılı tutun ve ekrana Apple logosu gelene kadar basılı tutmaya devam edin. Ekrana Apple logosu gelince butonlara basmayı bırakın. Yaklaşık 1 dakika hiç bir işlem yapmadan bekleyin. Apple logosundan sonra açılış ekranını göreceksiniz.

iPhone 5 resetleme nasıl yapılır?

Ana ekrandan iPhone Ayarlar seçeneğini açın ve sonraki menüden Genel seçin. Sonra ekranın alt gidin ve Reset seçeneği seçin. Erase Tüm İçeriği ve Ayarları adlı üstten ikinci seçeneği seçin. IPhone eylemi onaylamak için ister.