Iş bankası esnek hesap nedir?

İçindekiler:

  1. Iş bankası esnek hesap nedir?
  2. Esnek Hesap limiti ne demek?
  3. Ziraat esnek hesap nasıl açılır?
  4. Yapi kredi Esnek Hesap faiz var mi?
  5. Esnek Hesap nedir Ziraat?

Iş bankası esnek hesap nedir?

Ek Hesap, diğer adıyla kredili mevduat hesabı (KMH) olarak da bilinen, vadesiz mevduat hesabınıza bağlı çalışan bir tür kredi ürünüdür. Vadesiz hesabınızda bulunan tutardan daha fazla paraya ihtiyacınız olduğunda Ek Hesap'ınız devreye girerek sizi rahatlatır.

Esnek Hesap limiti ne demek?

Esnek Hesap; adınıza tanımlanan özel limit dahilinde kullanabileceğiniz kredili vadesiz tasarruf hesabıdır. Hesabınızda yeterli bakiye bulunmadığı dönemlerde Esnek Hesap ile nakit ihtiyacınızı karşılayabilir, fatura, kredi kartı gibi diğer ödemelerinizi de talimat verdiğiniz takdirde gerçekleştirebilirsiniz.

Ziraat esnek hesap nasıl açılır?

Ziraat Bankası ek hesap açma işlemi için öncelikle bankaya başvuruda bulunmanız gerekiyor. Başvuru işlemi internet şubesi, banka şubesi veya müşteri hizmetleri üzerinden olabilmektedir. Ek hesaplar kredili ürünler oldukları için banka tarafından onaylanması gerekmektedir.

Yapi kredi Esnek Hesap faiz var mi?

Hesaptaki Esnek Hesap limitinin (Tüketici Kredisi ve Kredi Kartı ödemeleri, Otomatik Ödemeler ve Temel Bankacılık işlemleri için de dahil olmak üzere) kullanılması halinde faiz aylık olarak işler, hesaba para girişi olduğunda faiz öncelikli olacak şekilde kullanılan tutar otomatik olarak tahsil edilir.

Esnek Hesap nedir Ziraat?

Ziraat Bankası Ek hesap, vadesiz TL hesabınıza tanımlanan ve belirli bir limiti olan kredili üründür. Bu ürün KMH, Eksi Hesap, Artı Para ve Kredi Mevduat Hesabı olarak da bilinmektedir. Hesabınıza tanımlanan limit kadar harcama yapabilir veya nakit çekebilirsiniz.