EBA da sınıf oluşturma nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. EBA da sınıf oluşturma nasıl yapılır?
  2. EBA da gruplara nasıl üye olunur?
  3. EBA da sınıf nasıl değiştirilir öğrenci?
  4. EBA öğrenci kaydı nasıl yapılır?
  5. EBA grubuna kimler üye olabilir?
  6. E okul sınıf değişikliği nasıl yapılır?
  7. EBA ya 2 öğrenci kaydı nasıl yapılır?
  8. EBA şifresi nasıl güncellenir?

EBA da sınıf oluşturma nasıl yapılır?

EBA üzerinden öğretmen girişi yapılır ve 'Sayfam' yazısı tıklanır. Daha sonra sol taraftki sekmelerden 'Gruplar' yazısı tıklanır. Açılan sayfada 'Şube Ekle' yazan yerin üzerine tıklanır. Şimdi buradan sonra sınıf öğretmenleri girdikleri sınıfı seçmelidirler.

EBA da gruplara nasıl üye olunur?

Üye olmak istediğiniz grubu bulduğunuzda üzerine tıklayın. Karşınıza çıkan yeni sayfada sağ üst köşede yer alan "Üye Ol" butonuna tıklayın. Uyarı kutucuğu olarak karşınıza çıkan metne de "Tamam " diyerek üye olma işleminizi bu şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

EBA da sınıf nasıl değiştirilir öğrenci?

Öğretmen EBA ya giriş yaptıktan sonra, EBA ana sayfası aşağıdaki gibi ekrana gelir. Bu ekranda sol tarafta bulunan menüden “Gruplar” seçeneği tıklanır. Gruplar seçeneğine tıkladıktan sonra aşağıdaki ekran gelir. Bu ekranda “Okulum” kısmından istenilen okul seçilerek “Okulumu Değiştir” butonuna tıklanır.

EBA öğrenci kaydı nasıl yapılır?

-EBA'ya giriş yaptıktan sonra profil resminizin altında yer alan menüden “Öğrenci Şifresi Oluştur” seçeneğine tıklayınız. -Tek kullanımlık şifre vereceğiniz öğrencinizin TC Kimlik Numarasını giriniz. -Öğrencinin ya da velisinin e-posta adresini giriniz. -Öğrencinin ya da velisinin cep telefonu numarasını giriniz.

EBA grubuna kimler üye olabilir?

Kimler kullanabilir? EBA Dosya uygulamasını, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullardaki öğretmen ve öğrenciler kullanabilir.

E okul sınıf değişikliği nasıl yapılır?

E-okul bağlantısı tıklanır. Öğrenci İşlemleri bağlantısı tıklanır. Öğrenci bulunduysa yanındaki klasör simgesine tıklanır. Öğrenci Ders ve Sınıf Bilgileri başlığı altında Sınıfı/Şubesi seçilir.

EBA ya 2 öğrenci kaydı nasıl yapılır?

EBA'ya Öğrenci Girişi Nasıl Yapılır?
  1. www.eba.gov.tr sitesine giriş yapınız.
  2. Öğrenci giriş sekmesine tıklayınız.
  3. EBA hesabı olmayanlar için "EBA Hesabı Oluştur" Sekmesine Tıklayınız.
  4. İstenilen bilgileri giriniz ve açılan ekrandan şifrenizi oluşturunuz.
Daha fazla öğe...

EBA şifresi nasıl güncellenir?

Sisteme kayıtlı cep telefonu numarasını gir ve "Gönder" butonuna bas (Sisteme kayıtlı cep telefonu numaran yoksa öğretmeninden veya velinden tek kullanımlık şifre edinerek ve "Öğrenci olarak EBA şifremi nasıl oluştururum" bölümünden yardım alarak şifreni yeniden oluşturabilirsin).