Xiaomi Redmi Note 9 Pro yanında kulaklık var mı?

İçindekiler:

  1. Xiaomi Redmi Note 9 Pro yanında kulaklık var mı?
  2. Redmi Note 9 s kulaklık var mı?
  3. Xiaomi Redmi Note 8 Pro kulaklık var mı?
  4. Xiaomi kulaklık neden yok?
  5. Redmi Note 9 Pro kamera sensörü ne?
  6. Redmi Note 9 S kutusunda neler var?
  7. Note 9 kutusunda neler var?
  8. Xiaomi Redmi Note 8 Pro kulaklık girişi kaç mm?
  9. Xiaomi kulaklık var mi?
  10. Not 9 Pro kamerası nasıl?
  11. Redmi Note 9 Pro MIUI kaç?
  12. Redmi Note 9 s çöp kutusu nerede?
  13. Xiaomi Redmi Note 9 kalemi var mı?
  14. Redmi 9 ekran koruyuculu mu?

Xiaomi Redmi Note 9 Pro yanında kulaklık var mı?

Redmi Note 9 Pro'nun tropikal yeşili olarak adlandırılan bir versiyonu elimizde. ... Tıpkı Redmi Note 9'da olduğu gibi bu telefonun kutusundan kulaklık çıkmıyor. Ancak 3.5mm kulaklık jakı bulunduğu için istediğiniz kulaklığı kullanma konusunda özgürsünüz. Redmi Note 9 Pro kurulumunu birkaç dakikada tamamlayabilirsiniz.

Redmi Note 9 s kulaklık var mı?

Xiaomi Redmi Note 9S Parmak İzi Sensörü ve Yüz Tanıma Telefonda ayrıca bir yüz tanıma özelliği de yer alıyor. Parmak izi akıcı çalışıyor, ancak yüz tanıma sınıfının en hızlısı değil. Telefonun alt kenarında 3.5 mm kulaklık girişi, USB-C portu ile hoparlör mazgalı bulunuyor.

Xiaomi Redmi Note 8 Pro kulaklık var mı?

Her Xiaomi telefonunda olduğu gibi, bu telefonun kutusundan da kulaklık çıkmıyor. Redmi Note 8 Pro kutu açılışı videosu bu yeni telefonun özelliklerine de odaklanıyor. 6. x 2340 piksel çözünürlüklü IPS LCD ekranın ince ekran çerçevesine vurgu yapılıyor.

Xiaomi kulaklık neden yok?

Xiaomi yetkilileri, günümüzde kablosuz kulaklık kullanımının arttığına dikkat çekerek o yüzden ekstra bir 3.5 mm'lik girişe yer vermek istemediklerini dile getirdiler. Ayrıca bu şekilde batarya kapasitesini arttırabildiklerinin de altını çizdiler.( Hatırlanacağı üzere Apple'de buna benzer bir açıklamada bulunmuştu.)

Redmi Note 9 Pro kamera sensörü ne?

Ana kameraya, 8 Megapiksel çözünürlüğünde 8 Megapiksel çözünürlüğüde ultra geniş açılı lens, 5 Megapiksel çözünürlüğünde makro lens ve 2 Megapiksel çözünürlüğünde derinlik sensörü eşlik ediyor.

Redmi Note 9 S kutusunda neler var?

Kutunun kapağını kaldırdığımızda bizi karşılayan büyükçe zarfın içinde de İngilizce kullanım kılavuzu ve garanti belgesi var. Ayrıca bu zarfın içinde şeffaf kılıf da mevcut. Şeffaf kılıf telefonu sıkıca sarıyor, hatta USB-C portunu da kapakla kapatabilirsiniz. Daha sonra sıra Redmi Note 9'a geliyor.

Note 9 kutusunda neler var?

Samsung Galaxy Note 9 kutusundan çıktı! Kutu içeriğinde neler var?
  • AKG kulaklık / kulak pedleri.
  • Hızlı şarj adaptörü
  • USB Type-C kablo.
  • microUSB dönüştürücü
  • cımbız ve kalem uçları
  • USB konnektörü (USB Type-C)
  • SIM / Hafıza kart girişi için iğne.
  • Ekran koruyucu jelatin.

Xiaomi Redmi Note 8 Pro kulaklık girişi kaç mm?

Bağlantı tarafından USB-C kullanan Redmi Note 8 Pro, sevindirici şekilde 3,5 mm kulaklık girişine de sahip.

Xiaomi kulaklık var mi?

Geliştirdiği birçok ürünle adından söz ettiren Xiaomi, müzik tutkunlarının yanlarından ayırmak istemeyecekleri kulaklık seti modelleri ile büyümeye devam ediyor. Kaliteli ses verebilen kulaklıklara yatırım yapmayı hedefleyenler de alışveriş listelerine Xiaomi'nin ürettiği kulaklıkları ekliyorlar.

Not 9 Pro kamerası nasıl?

Redmi Note 9 Pro'nun en dikkat çeken yanı ise kamerası. 64 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP şeklinde dörtlü kamera kurulumu ile gelen cihazın fotoğraf ve video performansı bir hayli iyi. Her ne kadar 4 arka kamera ile gelse de Redmi Note 9 Pro'nun düşük ışık performansının sınıfı geçtiğini söylemek hayli güç.

Redmi Note 9 Pro MIUI kaç?

Redmi Note 9 Pro Özellikleri 10 (Q) versiyon Android işletim sistemiyle gelen telefonlar, kullanıcı dostu MIUI 11 arayüzü ile kolay kullanım konforuna sahiptir.

Redmi Note 9 s çöp kutusu nerede?

1 Galeri uygulamasına dokunun. 2 Sağ üst köşede bulunan Üç Nokta simgesine dokunun. 3 Çöp Kutusu sekmesine dokunun.

Xiaomi Redmi Note 9 kalemi var mı?

Xiaomi Redmi Note 9 Pro için sitemizde 25 stylus kalem bulunuyor.

Redmi 9 ekran koruyuculu mu?

Xiaomi, Redmi Note 9 Pro ve Note 9 Pro Max için ekran koruyucu geliştirdiğini açıkladı. ... Xiaomi tarafından yapılan açıklamalarda, "Mi Protective Glass" olarak isimlendirilen ekran koruyucunun Corning ile birlikte geliştirildiği ifade ediliyor.