Yaslilik lekelerine hangi krem iyi gelir?

İçindekiler:

  1. Yaslilik lekelerine hangi krem iyi gelir?
  2. Çilleri nasıl yok edebiliriz?
  3. Eldeki lekeleri ne geçirir?
  4. Yüzdeki çiller ve lekeler nasıl geçer?
  5. Yüzde nasıl çil çıkar?

Yaslilik lekelerine hangi krem iyi gelir?

Swisscare AgeSpotCare and Anti-Aging Cream (Yaşlılık Lekelerini Azaltan Krem) MD-SW00000011 Gözle görülür şekilde pigmentasyon ve yaşlılık lekelerini azaltarak cildin düzgün bir tona kavuşmasını sağlar. Kimler için uygun :Pigmentasyon lekeleri olan ve renk eşitsizliği bulunan ciltler içindir.

Çilleri nasıl yok edebiliriz?

Yüzünüzü her gün limon suyuyla silerek çillerin oluşmasını önleyebilirsiniz. Fakat cildiniz kuru ise limon suyunu yarı yarıya sulandırmanız gerekir. Çillerin oluşmasını engellemek için her gün yüzünüzü ekşi süt ile yıkayabilirsiniz. Ardından yüzünüze nemlendirici ya da besleyici kremler uygulamalısınız.

Eldeki lekeleri ne geçirir?

İki çorba kaşığı taze limon suyu ve bir çorba kaşığı yoğurdu karıştırdıktan sonra ellerdeki kahverengi lekelerin üzerine sürün ve kuruduktan sonra soğuk su ilke durulayın. Rendelenmiş bir yaban turpunu 1 çorba kaşığı limon suyu ile karıştırdıktan sonra lekelerin üzerine sürün.

Yüzdeki çiller ve lekeler nasıl geçer?

Çillerden kurtulmak için maydanoz köklerinin kaynatarak limon suyu ile karıştırın. Bu karışımla yüzünüzü sabah akşam silin. 2 yemek kaşığı havuç suyuna 20 damla limon suyu eklenir. Bu karışım çillere karşı yüze günde 2–3 kere uygulanır.

Yüzde nasıl çil çıkar?

ÇİL NEDEN ÇIKAR? Çillerin genetik yatkınlık (kalıtım) ve güneşe maruz kalma kombinasyonunun bir sonucu olarak geliştiği düşünülmektedir. Cildin rengini veren pigment melanin cildin altında biriktiğinde çiller ortaya çıkar. Çiller kahverengi, kırmızı veya kahverengi görünebilir.