Kabataş Üsküdar vapur kaç dk?

İçindekiler:

  1. Kabataş Üsküdar vapur kaç dk?
  2. Üsküdar Kabataş nasıl gidilir?
  3. Kabataş Büyükada ne kadar sürüyor?
  4. Beşiktaş Üsküdar Vapuru en son kaçta?
  5. Beşiktaş Büyükada kaç saat?
  6. Üsküdar'dan Beşiktaş'a vapur var mı?

Kabataş Üsküdar vapur kaç dk?

ÜSKÜDAR - KABATAŞ vapur hattının ilk durağı Kabataş (Dentur) olup son durağı Üsküdar (Dentur) durağıdır. ÜSKÜDAR - KABATAŞ (Kabataş (Dentur)‎→Üsküdar (Dentur)), her gün çalışıyor. Ek bilgi: ÜSKÜDAR - KABATAŞ hattında 2 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 15 dakika.

Üsküdar Kabataş nasıl gidilir?

Üsküdar'dan kalkan Dentur'a ait vapurlarla Kabataş'a ulaşım sağlanmaktadır. Kabataş'tan kalkan vapurlarla Üsküdar'a ulaşabilirsiniz. Bu vapurlarla Anadolu Yakası ilçesi Üsküdar'dan doğrudan Avrupa Yakası ilçesi Kabataş'a deniz ulaşım aracı sayesinde gidebilirsiniz.

Kabataş Büyükada ne kadar sürüyor?

Kabataş Adalar İskelesi'nden binebileceğiniz Şehir Hatları vapurunun güzergahı sırasıyla; Kadıköy, Kınalıada, Burgazada, Heybeliada ve Büyükada'dır. Bu yolculuğunuz ise 1 saat 35 dakika sürecektir.

Beşiktaş Üsküdar Vapuru en son kaçta?

ÜSKÜDAR - BEŞIKTAŞ vapur hattı (Beşiktaş (Dentur)‎→Üsküdar (Dentur)), Beşiktaş (Dentur) durağından başlayıp Üsküdar (Dentur) durağına gidene kadar 2 duraktan geçiyor. ÜSKÜDAR - BEŞIKTAŞ vapur hattının bu haftaki saatlerine genel bakış: 00:00'da çalışmaya başlıyor ve 23:45'da bitiyor.

Beşiktaş Büyükada kaç saat?

Vapur ve tekneler ile Büyükada'ya gidiş; Eminönü'nden yaklaşık 1 saat 15 dakika, Kabataş'tan 1 saat 30 dakika, Beşiktaş'tan 1 saat 45 dakika, Bostancı ve Kartal'dan ise 25-30 dakika sürüyor. Motorlu tekneler şehir hatları vapurlarına göre biraz daha hızlı gidiyor ve adalara 10-15 dakika kadar daha önce varıyor.

Üsküdar'dan Beşiktaş'a vapur var mı?

ÜSKÜDAR - BEŞIKTAŞ (Dentur Avrasya) ÜSKÜDAR - BEŞIKTAŞ vapur hattının ilk durağı Beşiktaş (Dentur) olup son durağı Üsküdar (Dentur) durağıdır. ÜSKÜDAR - BEŞIKTAŞ (Beşiktaş (Dentur)‎→Üsküdar (Dentur)), her gün çalışıyor.