Passolig CVV numarası nerede?

İçindekiler:

  1. Passolig CVV numarası nerede?
  2. Passolig de ne kadar param var nasıl öğrenirim?
  3. Passolig numara nedir?
  4. Passolig kart şifrem ne?
  5. Passolig ile nereden alışveriş yapabilirim?
  6. Passolig ile neler yapılır?
  7. Passolig kart borcunu nasıl öderim?

Passolig CVV numarası nerede?

Şifre almak için dilerseniz 0(850) 724 33 44 Passolig Çağrı Merkezi'ni arayabilir ya da cep telefonunuzun kısa mesaj kısmına SIFRE yazıp bir boşluk bırakıp kart numaranızın son 4 hanesini ve bir boşluk daha bırakıp kartınızın arka yüzünde bulunan 3 haneli CVV numarasını yazıp 6033'e göndererek öğrenebilirsiniz. 2.

Passolig de ne kadar param var nasıl öğrenirim?

Passolig Cüzdan Ön Ödemeli Kartımın ve Banka Kartımın bakiyesini nasıl öğrenebilirim? Passolig Cüzdan Ön Ödemeli Kartınızın ve Passolig Banka Kartınızın bakiyesini Passo Mobil uygulaması üzerinden, bütün ATM'lerden, 0(850) 7243344 Passolig İletişim Merkezi'nden öğrenebilirsiniz.

Passolig numara nedir?

Passolig Kredi Kartı ile ilgili merak ettiğiniz herşey için 0850 724 33 44 Passolig İletişim Merkezi'ni arayabilirsiniz.

Passolig kart şifrem ne?

Passolig Banka Kartı şifrenizi 0850 724 33 44 Passolig İletişim Merkezi'nden ya da cep telefonunuzun kısa mesaj kısmına “Şifre” yazıp bir boşluk bırakıp kart numaranızın son 4 hanesini bir boşluk bırakıp kartınızın arka yüzünde bulunan 3 haneli CVV numarasının ilk iki hanesini bir boşluk daha bırakıp belirlediğiniz 4 ...

Passolig ile nereden alışveriş yapabilirim?

Passolig Banka Kartınızı para yerine kullanarak yurt içi ve yurt dışı her yerde alışveriş yapabilirsiniz. Yaptığınız tüm işlemler, Passolig hesabınıza anında yansır ve işlemlerinizi anlık olarak takip edebilirsiniz. Passolig Banka Kartı ile yurt içi ve yurt dışı tüm ATM'lerden para çekebilirsiniz.

Passolig ile neler yapılır?

Passolig Kart sahibi olan sporseverlerin maç biletleri, kartlarına otomatik olarak yükleniyor. Kombine biletler de artık Passolig Kartlarına tanımlanıyor. Satın alınan maçın bilgisi, tüm detaylarıyla kart sahibinin e-posta adresine ve cep telefonuna gönderiliyor.

Passolig kart borcunu nasıl öderim?

Kartsız işlemler menüsünden Aktif Bank İşlemleri butonuna basın. Ödeme yapmak istediğiniz Passolig Kartınızın numarasını yazın. Sırası ile T.C Kimlik numaranızı ve cep telefonunuzu girin ve para yatırma haznesine yükleme tutarı kadar para yerleştirin. Onay ekranından tüm bilgileri onaylayıp, işleminizi onaylayın.