Halk Eğitim Usta öğretici ders ücreti 2021 ne kadar?

İçindekiler:

  1. Halk Eğitim Usta öğretici ders ücreti 2021 ne kadar?
  2. Usta öğretici günde kaç saat derse girer?
  3. 1 ders ücreti ne kadar?
  4. Halk Eğitim Usta Öğretici ne kadar maaş alır?
  5. Usta öğreticiler nerelerde çalışabilir?

Halk Eğitim Usta öğretici ders ücreti 2021 ne kadar?

2021 Yılının Ocak-Haziran ayları: Buna göre 2021 yılının Ocak-Haziran döneminde brüt ek ders ücreti 23,21 ₺, net ek ders ücreti ise 19,55 ₺'dir.

Usta öğretici günde kaç saat derse girer?

Usta Öğreticilerinin Atanmalarına İlişkin Yönetmeliğin 24 üncü maddesinde; usta öğreticilerin çalışma saatlerinin günde 8 saat olmak üzere haftada 40 saat olduğu, Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen ve Yöneticilerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Esasların 9 uncu maddesinin (b/1) fıkrasında; ilgili mevzuatında ...

1 ders ücreti ne kadar?

ÖĞRETMEN EK DERS ÜCRETLERİ 2021 NE KADAR? Öğretmen ek ders ücret zammı enflasyon rakamlarına göre belirleniyor. Bu değerlendirmenin ardından, 2021-2022 sözleşmeli öğretmen ek ders ücreti 18,21 TL olarak belirlendi. Devlet okullarında çalışan ücretli ve kadrolu öğretmenlerin ek ders ücreti ise 21,46 TL oldu.

Halk Eğitim Usta Öğretici ne kadar maaş alır?

USTA ÖĞRETİCİ MAAŞLARI Kadrolu usta öğreticiler TL civarında maaş almaktadır. Sözleşmeli olarak çalışan ve haftada 40 ders saatinin üzerinde ders veren personeller de 3 bin TL civarında ücret almaktadır.

Usta öğreticiler nerelerde çalışabilir?

Usta Öğreticiler Nerelerde Çalışabilirler? Usta Öğretici Belgesi Sahipleri İşyerlerinde Çırak Öğrenci Çalıştırabilir, Halk Eğitim Merkezleri, Belediyeler Tarafından Açılan Kurslarda Eğitici Olarak Görev Alabilirler.