Pedikür suyunun içine ne konur?

İçindekiler:

  1. Pedikür suyunun içine ne konur?
  2. Pedikür için suya ne konur?
  3. Evde el peelingi nasıl yapılır?
  4. Ayak yıkama suyuna ne konur?
  5. Pedikür tozu nasıl kullanılır?

Pedikür suyunun içine ne konur?

Karbonat, beyaz sirke, limon suyu da ayak banyo suyunuza katabileceğiniz, sert deriyi kolayca yumuşatan malzemelerdir. Ilık su ile ayaklarınızı 15-20 dakika dinlendirin ve pedikür için yumuşamasını sağlayın.

Pedikür için suya ne konur?

1.Öncelikle bir kovaya sıcak su doldurun. Bu suyun içerisine ortalama 3-4 yemek kaşığı karbonat ilave edin. Ayaklarınızı 20 dakika bu suyun içinde bekleterek etlerinizin yumuşamasını sağlayın. 2.Ayaklarınızın tüm bölgesini havlu yardımı ile kurulayın.

Evde el peelingi nasıl yapılır?

1-Yarım limonun suyu, 1 çay kaşığı tuz ve 1 çay kaşığı sirkeyi karıştırın. Bu karışımı ellerinize yedirerek birkaç dakika ovuşturun bu sayede eldeki kan akışı hızlanacaktır. Sonrasında ılık suyla yıkayın ve krem sürün. Ellerinizin yumuşadığını fark edeceksiniz.

Ayak yıkama suyuna ne konur?

Bir kova, bileğe gelecek kadar ılık su ile doldurularak içerisine 1 adet taze sıkılmış limon suyu, 2 yemek kaşığı zeytinyağı, 2 yemek kaşığı da deniz tuzu eklenir. 10 dakika boyunca bu suda bekletilen ayaklar bir lif yardımıyla ölü derilerden arındırılır.

Pedikür tozu nasıl kullanılır?

Bu sebeple, manikür pedikür suyuna el veya ayaklar batırılmadan hemen önce 30 derece sıcaklıkta su müşterinin önünde hazırlanır. Toz suyun yüzeyine serperek dökülmelidir. Tek bir noktaya dökülür ise veya sudan önce konursa topaklanma yapabilir. Hafif kaygan doku zeytinyağından dolayı doğaldır.