3 olursa takdir alınır mı?

İçindekiler:

  1. 3 olursa takdir alınır mı?
  2. 1 olursa teşekkür alınır mı?
  3. Lise teşekkür almak için notlar nasıl olmalı?
  4. Edebiyat 50 olursa teşekkür alınır mı?
  5. Lisede teşekkür kaç puanla alınıyor?

3 olursa takdir alınır mı?

Eğer öğrencinin Türke ya da Matematik dersin ortaması 3'ün üzerindeyse ve karne not ortalaması 75 üzeri ise Teşekkür belgesi alabilir. Aynı şekilde karne notu ortamalası 85 üzeri ise de takdir belgesi alabilecek.

1 olursa teşekkür alınır mı?

Derslerin ağırlıklı ortalaması ; 85,00 ve daha yukarı olan öğrenciler takdir belgesi, Lisede en az üç öğretim yılının bütün döneminde takdir belgesi alanları üstün başarı belgesi ile ödüllendirilir. Bu durumda ortalaması tutması durumunda karnede 2 olursa takdir alınır, karnede 1 varsa teşekkür alınmaz.

Lise teşekkür almak için notlar nasıl olmalı?

Lisede teşekkür almak için dönem ortalaması 99 arasında ve derslerden herbirinin en az 50 puan üstü başarıya sahip olmak gerekiyor. Gereken dönem ortalaması tutturulsa dahi bir ders notu ortalaması 49 ise teşekkür belgesi verilmez.

Edebiyat 50 olursa teşekkür alınır mı?

Dönem sonunda eğer notlarından biri bile 50 ve altı olduğunda not kriterlerini karşılamış olsan dahi belge alma hakkını kaybetmiş olursun, arası Teşekkür Belgesi, 85-100 arası dönem ortalaması ile Takdirname Belgesi almaya hak kazanmış olursun.

Lisede teşekkür kaç puanla alınıyor?

a) 99 arasındakileri teşekkür belgesi, b) 85,00 ve daha yukarı olanları takdir belgesi, c) Ortaöğrenim süresince en az üç öğretim yılının bütün döneminde takdir belgesi alanları üstün başarı belgesi ile ödüllendirir.