Çağ Üniversitesi hangi ilde?

İçindekiler:

  1. Çağ Üniversitesi hangi ilde?
  2. Çağ Üniversitesi Özel mı?
  3. Çağ Üniversitesi hazırlık zorunlu mu?
  4. Çağ Üniversitesi ingilizce hazırlık zorunlu mu?
  5. Çağ Üniversitesi'nde kaç öğrenci var?
  6. Çağ Hukuk ne zaman kuruldu?
  7. Çağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi hazırlık zorunlu mu?

Çağ Üniversitesi hangi ilde?

Mersin ili, Tarsus ilçe sınırında yer alan Çağ Üniversitesi, Bayboğan Eğitim Vakfı tarafından Başkan Yaşar Bayboğan öncülüğünde 9 Temmuz 1997 tarihinde hizmette açılan bir vakıf üniversitesidir.

Çağ Üniversitesi Özel mı?

Çağ Üniversitesi, Akdeniz Bölgesi'ndeki ilk vakıf üniversitesidir. ... Üniversitede 3 fakülte, meslek yüksek okulu ve sosyal bilimler enstitüsü bulunmaktadır. 5000 dolayında öğrencisi bulunan Çağ Üniversitesi'nin öğretim dili İngilizcedir (meslek yüksek okulu hariç).

Çağ Üniversitesi hazırlık zorunlu mu?

Eğitim dili %30 ve %100 İngilizce olan bölümlerde Hazırlık zorunludur. İsteğe bağlı Hazırlık okumak isterse lisans programının ücretini öder.

Çağ Üniversitesi ingilizce hazırlık zorunlu mu?

Hazırlık Okulu (İngilizce) zorunlu mu? Eğitim dili %30 ve %100 İngilizce olan bölümlerde Hazırlık zorunludur.

Çağ Üniversitesi'nde kaç öğrenci var?

Üniversitede 3 fakülte, meslek yüksek okulu ve sosyal bilimler enstitüsü bulunmaktadır. 2,500 dolayında öğrencisi bulunan Çağ Üniversitesi'nin öğretim dili İngilizce'dir (Hukuk fakültesi ve meslek yüksek okulu hariç).

Çağ Hukuk ne zaman kuruldu?

Çağ Üniversitesi 9 Temmuz 1997 tarihinde, 4282 Sayılı Yasayla ve 2547 Sayılı Yasanın Vakıf Yükseköğretim Kurumları'na ilişkin hükümlerine tabi, kamu tüzel kişiliğini haiz olarak kurulmuştur.

Çağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi hazırlık zorunlu mu?

Eğitim dili %30 ve %100 İngilizce olan bölümlerde Hazırlık zorunludur. İsteğe bağlı Hazırlık okumak isterse lisans programının ücretini öder.