Vodafone sınırsız YouTube kaç TL?

İçindekiler:

  1. Vodafone sınırsız YouTube kaç TL?
  2. YouTube ve izlesene paketi nedir?
  3. Sınırsız YouTube paketi nasıl kullanılır?
  4. Pass paketini nerede kullanabilirim?
  5. Iletişim pass instagramda geçerli mi?

Vodafone sınırsız YouTube kaç TL?

Vodafone günlük sınırsız video paketi ücreti 6 TL'dir. Bu paket tekrar etmez. 1 gün boyunca Youtube ve izlesene'deki kullanımlarınız internetinizden yemez.

YouTube ve izlesene paketi nedir?

"YouTube & İzlesene Video Paketi", YouTube ve İzlesene site ve uygulamalarına 1 GB internet ile beraber ayda sadece 6,90 TL'den başlayan fiyatlarla erişim imkânı sunuyor. Vodafone'lular, video paketi ile cepten her an her yerde internet bitecek kaygısı olmadan video keyfi yaşayabilecek.

Sınırsız YouTube paketi nasıl kullanılır?

Youtube Aylık 5GB Paketi 15 TL Turkcell faturalı hatlarda geçerli olan bu kampanyadan yararlanmak için YOUTUBE yazın 2200'a gönderin. Ay boyunca 5GB sadece youtube de geçerli olan internet hakkınızı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Pass paketini nerede kullanabilirim?

Vodafone kendi müşterileri için sunmuş olduğu iletişim pass paketi hizmetini müşteriler Whatsapp, Bip, Facebook, Yaay, Telegram, Signal. Mssenger gibi uygulamalarda kullanabilmektedirler.

Iletişim pass instagramda geçerli mi?

Vodafone sosyal pass paketi İnstagram, Facebook, Twitter uygulamalarında geçerlidir ve bu uygulamalarda da kişilere sınırsız bir kullanım hakkı sunmaktadır. Bu paket Red25, Red35, Red 25 GB, Red 30 Gb, Red 40GB tarifelerini kullanan kişilere ücretsiz olarak verilmektedir.