Zir ne demek turkce?

İçindekiler:

  1. Zir ne demek turkce?
  2. Osmanlıca zir ne demek?
  3. Memalik i Mahruse ne demek?
  4. Zeber ne demek Sosyal Medya?
  5. Mezbüre ne demek?
  6. TG ne demek Sosyal Medya?
  7. Lmaoooo ne demek?
  8. Mezbur nedir Osmanlıca?
  9. TG ne demek Instagram?
  10. TG açılımı nedir?
  11. Tevabi ne demek?

Zir ne demek turkce?

Zir kelimesi Türkçe'de "aşağı, alt" anlamına gelir. Farsça zīr زير z "aşağı, alt" sözcüğünden alıntıdır.

Osmanlıca zir ne demek?

Benzer, beraber, eş, denk. Hazır etmek. Doğrulanmak.

Memalik i Mahruse ne demek?

Dün olduğu gibi bugün de bu topraklar “memalik-i mahruse”dir. Yani üzerinde yaşayan toplumların dirlik ve birliğinin bozulması halinde büyük bir felaketin yaşanması kaçınılmaz olan topraklar memalik-i mahruse”dir.

Zeber ne demek Sosyal Medya?

Zeber kelimesi Türkçe'de "yukarı, üstten" anlamına gelir.

Mezbüre ne demek?

mezbûr, mezbûre ~ مزبور ، مزبوره mezbûr, mezbûre ::: (a. s.) : adı geçen, yukarıda söylenmiş olan. (bkz. : mezkûr). meblağ-ı mezbur : adr geçen meblâğ, para.

TG ne demek Sosyal Medya?

GT, sadece Instagram'da değil pek çok sosyal medyada kullanılan ifadelerin içerisinde yer alıyor. GT Ne Demek? GT'nin anlamı Geri Takip şeklindedir. Karşılıklı şekilde birbirini takip etme amacı ile yazılan GT ifadesi; ben seni takip edeyim, sen de beni takip et sözcüğünün kısa halidir.

Lmaoooo ne demek?

Lmao kelimesinin uzun hali, 'Laughing my as off' biçiminde ifade edilir. Bu ifadesi ile beraber özellikle sosyal medyada çok fazla kullanılan bir kısaltma olarak öne çıkıyor.

Mezbur nedir Osmanlıca?

mezbur / mezbûr / مزبور Adı geçen, yukarıda söylenen.

TG ne demek Instagram?

GT'nin anlamı Geri Takip şeklindedir. Karşılıklı şekilde birbirini takip etme amacı ile yazılan GT ifadesi; ben seni takip edeyim, sen de beni takip et sözcüğünün kısa halidir. GT ifadesi, geri takip kelimelerinin kısaltma halidir.

TG açılımı nedir?

Tiroglobulin (Tg) tiroid hormonunu taşıyan tiroid tarafından yapılan bir proteindir. ... Tiroglobulin tiroid kanseri için bir tümör belirteçleri (vücutta ne kadar kanserin olduğunu görmek için test) olarak kullanılır.

Tevabi ne demek?

1. Bir kimse ile berâber bulunan, ona tâbi olan kimseler, maiyet: Kendüye ve tevâbiine elem vermemektir (Âlî Mustafa Efendi).