Beşiktaş Kadıköy Vapuru en son kaçta?

İçindekiler:

  1. Beşiktaş Kadıköy Vapuru en son kaçta?
  2. Beşiktaş Üsküdar vapur ne kadar sürer?
  3. Beşiktaş Kadıköy vapur kaç TL?
  4. Eminönü Üsküdar vapur kaç dk sürüyor?
  5. Vapur kaç TL basıyor?
  6. Eminönü Kadıköy vapuru saat kaça kadar?
  7. Eminönü'nden Üsküdar'a vapur var mı?
  8. Üsküdar Karaköy ne kadar sürüyor?

Beşiktaş Kadıköy Vapuru en son kaçta?

İlk vapur 06:45'te kalkıp 07:05'te Beşiktaş iskelesine varmaktadır. Her 10 dakikada bir sefer devam etmektedir ve en son sefer 20:45'te sona ermektedir. Sadece cuma ve cumartesi günleri son vapur akşam 21:15'te kalkmaktadır. Haftanın her günü seferler düzenlenmekte, hafta içi tüm saatler aynı şekilde devam etmektedir.

Beşiktaş Üsküdar vapur ne kadar sürer?

ÜSKÜDAR - BEŞIKTAŞ vapur hattının ilk durağı Üsküdar (Dentur) olup son durağı Beşiktaş (Dentur) durağıdır. ÜSKÜDAR - BEŞIKTAŞ (Üsküdar (Dentur)‎→Beşiktaş (Dentur)), her gün çalışıyor. Ek bilgi: ÜSKÜDAR - BEŞIKTAŞ hattında 2 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 10 dakika.

Beşiktaş Kadıköy vapur kaç TL?

Şehir Hatları KadıköyBeşiktaş vapur hattı için tam bilet, İstanbulkart ile 4 TL'dir. Öğrenci bileti 1.70 TL, indirimli bilet ise 2.50 TL'dir.

Eminönü Üsküdar vapur kaç dk sürüyor?

ÜSKÜDAR - KARAKÖY - EMINÖNÜ (Şehir Hatları) Ek bilgi: ÜSKÜDAR - KARAKÖY - EMINÖNÜ hattında 4 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 20 dakika.

Vapur kaç TL basıyor?

İstanbul'da vapur ücreti hattına göre tam bilet 3.50 Tl ile 5.50 TL arasında. Öğrenci bilet ücreti 1.70, indirimli tarifesi ise 2.50 TL.

Eminönü Kadıköy vapuru saat kaça kadar?

Kadıköy'den Eminönü'ne gitmek için kalkan vapurlar hafta içi her gün sabah saat 07:00'de ilk seferini gerçekleştirmektedir. Yolculuğunuz 20 dakika sürmektedir. Her 15 dakikada bir kalkan vapurlar akşam 20:40'ta son seferini gerçekleştirmektedir.

Eminönü'nden Üsküdar'a vapur var mı?

Seferler karşılıklı olarak yapıldığı için aynı zamanda Eminönü'nden Karaköy'e, Eminönü'nden Üsküdar'a ve Karaköy'den Üsküdar'a seyahat edebilirsiniz.

Üsküdar Karaköy ne kadar sürüyor?

Ek bilgi: KARAKÖY - ÜSKÜDAR hattında 2 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 5 dakika.