Karayolları işçi alacak mı?

İçindekiler:

  1. Karayolları işçi alacak mı?
  2. Karayollarında işe nasıl girilir?
  3. Karayolları ne iş yapar?
  4. Karayollarında çalışmak için ne mezunu olmak gerekir?
  5. Karayolları Genel Müdürlüğü 657 mi?

Karayolları işçi alacak mı?

Karayolları Genel Müdürlüğü yayınlamış olduğu ilana göre bünyesinde istihdam edilmek üzere 1 adet kamu personel alımı gerçekleştirilecek. 4800 TL maaşla alım başvuru şartları neler olduğu detayları haberimizde… ... Yayınlanmış olan son kamu personeli alım ilanına göre KGM Kamu personeli alımı yapacağını duyurdu.

Karayollarında işe nasıl girilir?

Sözlü sınava girmek isteyenlerin Genel Müdürlüğümüzün internet sitesinde (www.kgm.gov.tr) yer alan “İlk Atama Başvuru” linkine tıklayarak başvuru ekranından işlemi tamamlaması gerekmektedir. Başvuru onaylandıktan sonra gerek aday tarafından gerekse Genel Müdürlükçe herhangi bir değişiklik yapılması mümkün değildir.

Karayolları ne iş yapar?

Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bünyesine bağlı olarak çalışmalarını sürdüren Karayolları Genel Müdürlüğü Türkiye'de şehir içi yollar hariç tüm yollardan sorumlu olan kurumdur.

Karayollarında çalışmak için ne mezunu olmak gerekir?

1) Genel Şartlar : - 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde yazılı genel şartları taşımak, - 2014 yılı KPSS de KPSSP94, KPSSP93, KPSSP3 puan türlerinden (70) ve üzeri puan almış olmak. 1-İnşaat Mühendisliği lisans programından mezun olmak.

Karayolları Genel Müdürlüğü 657 mi?

MADDE 1 – (1) Bu Yönetmeliğin amacı, Karayolları Genel Müdürlüğünde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (A) bendine göre memur statüsünde çalışan bölge müdürü, bölge müdür yardımcısı, teknik şube müdürü, taşra teşkilatı şube müdürü, başmühendis, mühendis, mimar, şehir plancısı ve ...