PUBG Mobilenin anlamı nedir?

İçindekiler:

  1. PUBG Mobilenin anlamı nedir?
  2. PUBG nin açılımı ne?
  3. PUBG nin türü nedir?
  4. PUBG nin ingilizcesi nedir?
  5. PUBG Mobile amacı nedir?
  6. PUBG de amaç nedir?
  7. Papci oyun nedir?

PUBG Mobilenin anlamı nedir?

PUBG'nin açılımı PlayerUnknown's Battlegrounds. Bu isimdeki "PlayerUnknown" kısmı, oyunu geliştiren Brendan Greene'in internette kullandığı kullanıcı ismi. Kendisi PUBG'den önce de askeri simülasyon oyunu Arma 2 için aynı türdeki DayZ: Battle Royale'i geliştirmişti.

PUBG nin açılımı ne?

playerunknown's battlegrounds - ekşi sözlük.

PUBG nin türü nedir?

PlayerUnknown's Battlegrounds kısaltmasıyla PUBG, Bluehole tarafından yayımlanan ve geliştirilmekte olan çok oyunculu bir video oyunudur. Dünyada ve Türkiye'de yoğun bir oyuncu kitlesi bulunan PUBG, FPS oyun kategorisi içerisinde yer almaktadır.

PUBG nin ingilizcesi nedir?

PlayerUnknown's Battlegrounds ya da bilinen adıyla PUBG, Bluehole tarafından yayımlanan ve geliştirilmekte olan çok oyunculu bir video oyunudur.

PUBG Mobile amacı nedir?

PUBG'de asıl amaç hayatta kalmaktır ancak bu amacı gerçekleştirirken de diğer oyuncuları saf dışı bırakmak için harekete geçmek gerekiyor. Oyunda 100'e yakın oyuncu rotası belirlenmiş bir uçağın içinde oyuna başlarlar. ... Her durumda oyuncular oyunu kazanmak için ölmeden en sona kalan oyuncu ya da takım olmaya çalışırlar.

PUBG de amaç nedir?

Pubg Oyununda Amaç Nedir? PUBG'nin temel amacı hayatta kalmak olsa da, bu hedefe ulaşırken diğer oyuncuları ortadan kaldırmak için adımlar atmanız gerekiyor. 100 oyuncu yönlendirilmiş bir uçakta oyuna başlar.İstediğiniz zaman uçaktan inebilirsiniz ve paraşütle bir atlama gerçekleştirirsiniz.

Papci oyun nedir?

PUBG, son dönemde oyun dünyasına damga vuran, 100 oyuncunun tek bir harita üzerinde birbirini yoketmeye çalıştığı; bireysel, iki kişi veya grup halinde oynanabilen, aksiyon tabanlı ve çok oyunculu bir multiplayer oyunudur.