Vergi Denetim Kurulu Grup Başkanlıkları nelerdir?

İçindekiler:

  1. Vergi Denetim Kurulu Grup Başkanlıkları nelerdir?
  2. Ataköy Vergi Denetim Kurulu Başkanı kimdir?
  3. Vergi denetim birimleri nelerdir?
  4. VDK açılımı nedir?
  5. Necmi Keskin kimdir?
  6. Suat Sarıgül Kimdir?
  7. VDK bis ne demek?
  8. VDK ne iş yapar?
  9. Suat Sarıgül nereye atandı?
  10. Selçuk Taşkıran kimdir?
  11. Vergi Müfettişlerinin görev ve yetkileri nelerdir?
  12. VDK Başkanı Suat Sarıgül Kimdir?
  13. Fuat Sarıgül ne iş yapar?
  14. Vergi Denetim Kurulu nereye bağli?

Vergi Denetim Kurulu Grup Başkanlıkları nelerdir?

Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı, doğrudan Bakana bağlı olarak Başkan, Başkan Yardımcıları, Daire Başkanları ve Vergi Müfettişleri (Vergi Başmüfettişi, Vergi Müfettişi ve Vergi Müfettiş Yardımcısı)'nden oluşur.

Ataköy Vergi Denetim Kurulu Başkanı kimdir?

Rasim BAKACAK - Daire Başkanı - Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı | LinkedIn.

Vergi denetim birimleri nelerdir?

Vergi denetimi Maliye Bakanlığı bünyesinde Maliye Müfettişleri ve Hesap Uzmanları ile Gelir İdaresi Başkanlığı bünyesindeki Gelirler Kontrolörleri ve Vergi Denetmenleri olmak üzere dört ayrı denetim birimi tarafından gerçekleştirilmektedir. Maliye Teftiş Kurulu; Ankara, İstanbul ve İzmir illerinde örgütlenmiştir.

VDK açılımı nedir?

Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı - T.C.

Necmi Keskin kimdir?

Evli ve iki kız çocuk babasıdır. Temel düzeyde İngilizce, orta düzeyde Arapça ve Osmanlıca bilmektedir. Necmi Keskinsoy 1995 Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu. 1996-2000 yılları arasında Gelirler Genel Müdürlüğü- Stajyer Gelirler Kontrolörü olarak görev yaptı.

Suat Sarıgül Kimdir?

Çalışma hayatına 2007 yılında Vergi Müfettiş Yardımcısı (Mülga Vergi Denetmen Yardımcısı) olarak başlayan Suat Sarıgül 2011 yılında Vergi Müfettişliğine atandı. ... Vergi ve muhasebe konularında farklı dergilerde çok sayıda makalesi bulunan Sarıgül, “Vergisel Yönleriyle Genel Muhasebe” isimli kitabın yazarıdır.

VDK bis ne demek?

VDK-BİS (Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı Bilgi İşletim Sistemleri)

VDK ne iş yapar?

Vergi kaçırma ve vergiden kaçınma alanındaki gelişmeler ile bunların ortaya çıkarılması ve önlenmesine yönelik yöntemler konusunda araştırmalar yapmak. Vergi mevzuatı ile ilgili görüş ve önerilerde bulunmak. Bakan tarafından verilen teftiş, inceleme, denetim ve soruşturmaları yapmak.

Suat Sarıgül nereye atandı?

Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı görevine 2020/53 sayılı Cumhurbaşkanı Kararıyla asaleten atandı.

Selçuk Taşkıran kimdir?

Murat Selçuk Taşkıran Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu'nda Başkan Yardımcısı (vekaleten) olarak görev yapmaktadır. Vergi Başmüfettişi olan M. Selçuk TAŞKIRAN eski Gelirler Kontrolörüdür. Vergi Denetim Kurulunda Başkan Yardımcısı olarak kendisine İnceleme Şube müdürlüğü bağlıdır.

Vergi Müfettişlerinin görev ve yetkileri nelerdir?

MADDE 36 – (1) Vergi Müfettişlerinin görev ve yetkileri şunlardır: a) Vergi Usul Kanunu ve diğer gelir kanunları kapsamında vergi incelemeleri yapmak. b) Bakanlık ve bağlı, ilgili ve ilişkili kuruluşlarında, Bakan tarafından Kurula verilen inceleme, teftiş, denetim ve idari soruşturmaları yapmak.

VDK Başkanı Suat Sarıgül Kimdir?

İngilizce bilmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır. Halen T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmekte olan Suat Sarıgül, tarihinden itibaren Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Denetleme Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.

Fuat Sarıgül ne iş yapar?

En büyük ilgisini ise mesleği olan makyaj yapmak olarak belirtiyor. Fuat Sarıgül, sektörün en önemli kozmetik firmalarından MAC'te çalışıyor. Kişiye özel makyaj yapan Sarıgül, Damla Altun'a yaptığı makyajla da konuşulmuştu. Sarıgül'e videolarda çok fazla ilgi gösterilmesinin ardından YouTube kanalı açtı.

Vergi Denetim Kurulu nereye bağli?

Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı (VDK), Hazine ve Maliye Bakanlığı merkez teşkilatı bünyesinde doğrudan Hazine ve Maliye Bakanına bağlı olarak faaliyet gösteren denetim birimi.