Asus Zenfone format nasıl atılır?

İçindekiler:

  1. Asus Zenfone format nasıl atılır?
  2. Zenfone 5 Wipe cache nasıl yapılır?
  3. Asus Zenfone Güncelleme Nasıl Yapılır?
  4. Zenfone 2 kac gb ram?

Asus Zenfone format nasıl atılır?

Menü'den ayarlara giriyoruz, Yedekle ve sıfırlama menüsünün içindeki cihazı sıfırla menüsünden cihazı sıfırlayabilirsiniz. Diğer bir yönetimimiz ise, cihaz kapalıyken güç ve ses kısma tuşlarına basılı tutarak titreyene kadar bu tuşlara basılı tutacaksınız. Asus logosunu gördüğünüzde bu tuşları bırakabilirsiniz.

Zenfone 5 Wipe cache nasıl yapılır?

Recovery moduna giriş yapabilmek için, cihaz titrediğinde ses kapama düğmesini basılı tutarken güç düğmesini bırakın. 2. Ses kapama veya ses açma düğmesini kullanarak " wipe data/factory reset (verileri sil / fabrika ayarlarına sıfırla)" seçeneğini belirleyin ve güç düğmesine basın.

Asus Zenfone Güncelleme Nasıl Yapılır?

Güncelleme adımları: ASUS Resmi İnternet Sitesinde ASUS İndirme Merkezine gidin https://www.asus.com/tr/support/Download-Center/ ve ihtiyaç duyduğunuz yazılımın ZIP dosyasını indirin. 1.1 Aradığınız ürünün model adını girin. 1.2 Sürücü ve Yardımcı Program öğesine tıklayın. 1.3 İşletim sistemi olarak Android seçin.

Zenfone 2 kac gb ram?

İncelediğimiz model, Asus Zenfone 2 ZE551ML olarak adlandırılıyor. Bu telefonda 2.3 GHz hızında çalışan Intel Z3580 işlemcisi, 4 GB RAM ve 32 GB dahili hafıza kombinasyonu bulunuyor.