Telefonla teknik destek süresi doldu ne demek?

İçindekiler:

  1. Telefonla teknik destek süresi doldu ne demek?
  2. iPhone telefonda kapsam süresi doldu ne demek?
  3. iPhone teknik destek süresi ne kadar?
  4. iPhone garanti ne zaman bitti?
  5. Apple garanti uzatma nasıl yapılır?
  6. iPhone hangi garanti kapsamında?
  7. Imei garanti sorgulama mi?
  8. iPhone Pil ne zaman değişmeli?
  9. iPhone batarya değiştirme ne kadar sürer?
  10. iPhone garanti süresini nasıl öğrenebilirim?
  11. iPhone garanti uzatma ne kadar?
  12. Apple garanti ne zaman başlıyor?
  13. iPhone hangi durumlarda garanti kapsamı dışında kalır?
  14. Apple Watch garanti neleri kapsar?

Telefonla teknik destek süresi doldu ne demek?

Bu ibare, bu desteğin yurt dışında bedelli olduğu için bir süre sonra yani 90 gün sonra, otomatik çıkar sayfada. Yani ülkemizde bu uyarıyı görün veya görmeyin ücretsiz olarak Apple üzerinden telefonla destek alabilirsiniz.

iPhone telefonda kapsam süresi doldu ne demek?

Örneğin Apple'ın tüm dünya ülkelerinde iPhone garanti süresi 1 yıl yani 12 ay ile sınırlı iken ülkemizde bu süre 2 yıl yani toplamda 24 aydır. ... Eğer "Onarım ve Servis Kapsamı" başlığının yanında Süresi Doldu gibi bir ibare varsa iPhone'unuzun garanti süresi dolmuş demektir.

iPhone teknik destek süresi ne kadar?

Apple Yetkili Servis Sağlayıcılarımızın birçoğu ekran onarımı gibi bazı onarımlar için aynı gün içinde servis sunar. Teknisyenin iPhone'unuzu bir Apple Onarım Merkezine göndermesi gerekirse aygıtınız en çok 11 iş günü sonunda teslim alınmaya hazır hale gelir.

iPhone garanti ne zaman bitti?

Ayarlar bölümüne tıklayın. Burada yer alan 'Genel' penceresini açın. Hakkında bölümünü açın. Bu alanda 'Garanti Süreniz Doluyor' metninin yanında garantinin biriş tarihini görebilirsiniz.

Apple garanti uzatma nasıl yapılır?

Çoğu Apple aygıtı, sınırlı garanti ve 90 güne kadar ek destek ile birlikte sunulur....Aygıtınızda AppleCare planı satın alma
  1. iPhone, iPad veya iPod touch'ınızda Ayarlar'ı açın.
  2. Genel > Hakkında'ya gidin.
  3. AppleCare+ Kapsamı Alabilirsiniz'e dokunun. ...
  4. Satın alma işleminizi tamamlamak için ekrandaki yönergeleri izleyin.

iPhone hangi garanti kapsamında?

Sözleşme numarasını veya garanti kapsamı belgesini alma mysupport.apple.com adresine gidin. Apple Kimliğinizle giriş yapın. Aygıtınızı seçin. Garanti Kapsamı Belgesini Görüntüle'yi tıklayın.

Imei garanti sorgulama mi?

Cihazınızın garanti durumu hakkındaki bilgilere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Bilgi: IMEI numarasını *#06# tuşlayarak öğrenebilirsiniz.

iPhone Pil ne zaman değişmeli?

Telefonunuzun batarya sağlığı yüzde 85 altına düşmüş ise batarya değişiminin vakti gelmiş demektir. Ancak bataryanızdan şikayetçi değilseniz acele etmenize gerek yok. Fakat batarya kullanım süresi size yetmiyorsa değişim kararı aldıysanız bu süreçte sadece bir yetkili servisten yardım alın.

iPhone batarya değiştirme ne kadar sürer?

iPhone batarya değişimi, ortalama 1 saat içerisinde tamamlanmaktadır. Gerekli kontrollerin yapılmasıyla birlikte cihaz çalışır bir vaziyette müşteriye başarıyla teslim edilmektedir.

iPhone garanti süresini nasıl öğrenebilirim?

Garanti süresini sorgulamak için; Ayarlar>Genel>Hakkında>Sınırlı Garanti bölümüne tıklamanız yeterli olacaktır. Bu bölümden telefon veya tabletiniz hakkındaki garanti bilgilerine ulaşabilirsiniz. iPhone veya iPad'inizin garanti süresini buradaki siteden de sorgulayabilirsiniz.

iPhone garanti uzatma ne kadar?

AppleCare+ çoğu iPhone telefon için 129$, iPhone SE modeli için 99$ fiyata sahip fakat programa kaydolunduğu takdirde cihazların garanti süresini satın alındığı tarihten itibaren iki yıla çıkardığı gibi ilave olarak da iki defalığına hasar onarım imkânı sunuyor.

Apple garanti ne zaman başlıyor?

Apple ürünlerinde ürün satın alındığında mı garanti başlıyor, yoksa ürün aktif edildiğinde mi? Örneğin hediye alınmış bir ürün 4 ay sonra teslim edilir ise, garantisi 4 ay önce mi başlamış oluyor? satin alma tarihinden itibaren baslar! faturada alis tarihi olarak yazan ayni zaman garantinin baslangic tarihidir.

iPhone hangi durumlarda garanti kapsamı dışında kalır?

Yetkili servisler ve üretici firmalar, hatalı şarj etme, kalitesiz şarj aleti ve kablo kullanımı sebebiyle meydana gelen tüm arızaları garanti kapsamı dışında görmektedir. Öte yandan üretici firma onayı olmayan aksesuar ve cihazların kullanımı sonucu meydana gelen arızalar da cihazı garanti kapsamı dışına çıkarıyor.

Apple Watch garanti neleri kapsar?

Değiştirme parçaları da dahil olmak üzere servisimiz 90 gün veya Apple garantisinin kalan süresi boyunca garanti kapsamındadır. Bizden veya bir Apple Yetkili Servis Sağlayıcısından her servis alışınızda bu garantiyi sunarız. Bu garanti, tüketiciyi koruma yasaları kapsamındaki haklara ek olarak sağlanır.