Adu ne zaman açılıyor?

İçindekiler:

  1. Adu ne zaman açılıyor?
  2. Adüden nasıl randevu alınır?
  3. Aydın Üniversitesi ne zaman açılacak?
  4. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi ne zaman acilacak?
  5. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi açıldı mı?

Adu ne zaman açılıyor?

ADÜ'den yapılan açıklamada, "Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu başvuru ve yerleştirme takviminin ileri tarihlerde tamamlanacak olması ve bunun üniversitemiz özelinde öğrenci mağduriyetine yol açacak olması sebebiyle 2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılı akademik takvim başlangıç tarihi olarak ...

Adüden nasıl randevu alınır?

İnternet sitemizde bulunan Online Randevu modülünden veya internet tarayıcınızın adres çubuğuna randevu.adu.edu.tr yazıp istediğiniz bölüm ve saate randevunuzu alabilirsiniz. 08:00 ile 22:00 saatleri arasında 4 no'lu telefondan da randevu alabilirsiniz.

Aydın Üniversitesi ne zaman açılacak?

İstanbul Aydın Üniversitesi 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Hakkında | İstanbul Aydın Üniversitesi. Üniversitemiz 2021-2022 akademik yılına 'de yüz yüze başlayacaktır.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi ne zaman acilacak?

Konu ile ilgili Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan açıklamada “Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu başvuru ve yerleştirme takviminin ileri tarihlerde tamamlanacak olması ve bunun Üniversitemiz özelinde öğrenci mağduriyetine yol açacak olması sebebiyle 20212022 Eğitim ve ...

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi açıldı mı?

Üniversitemiz 03.07.1992 tarihli 3837 sayılı "Yükseköğretim Kurumları Teşkilatı Hakkında 41 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin değiştirilerek kabulüne dair 2809 Sayılı Kanun ile 78 ve190 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamelerde değişiklik yapılması hakkında Kanun" ile kurulmuştur.